Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Κβαντική Δημιουργική Μεταμόρφωση και Αντιγήρανση μέσω Συμπαντικής Συνείδησης

Antiage_m

Όταν ακούμε για αντιγήρανση, οι περισσότεροι από  εμάς, άντρες και γυναίκες, φέρνουμε στο νου μας πανάκριβα καλλυντικά για το δέρμα. Αυτά παίζουν, βέβαια,  έναν πολύ μικρό ρόλο στην αντιγήρανση, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες έρευνες, το κλειδί όμως για την αντιγήρανση είναι  πολύ πιο περίπλοκο. Έχει να κάνει  με το πόσο ολιστικά συνειδητοποιούμε τους στρεσογόνους παράγοντες σε όλα τα επίπεδα, στο νου, το σώμα και την ψυχή.

 

Βάλτε Φρένο στη Διαδικασία της Γήρανσης!

Πρώτα απ’ όλα χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε και να προσδιορίσετε τους στρεσογόνους παράγοντες που προκαλούν φθορά. Υπάρχουν εργαλεία και πηγές που θα σας βοηθήσουν σε αυτήν την διαδικασία, όπως είναι η Κβαντική Βιο-Ανάδραση με το SCIO (Scientific Consciousness Interface Operations System). Πρόκειται για μία συσκευή που μπορεί να σας βοηθήσει για τον εντοπισμό και τον έλεγχο του στρες, τη διαχείριση του πόνου, την επανεκπαίδευση των μυών και την εκπαίδευση των εγκεφαλικών κυμάτων, τη διατροφή, αλλά και τις ανάγκες σας σε συμπληρώματα, τη διερεύνηση των σκέψεων και των συναισθημάτων σας (που έχουν να κάνουν με τη συναισθηματική σας ένταση), με τέτοιο  τρόπο  ώστε να ξεπερνάτε τα προσωπικά σας μπλοκαρίσματα. Η βελτίωση των δεξιοτήτων ελέγχου του στρες είναι μία τέχνη από μόνη της. Όσο περισσότερο την εξασκείτε, τόσο πιο γρήγορα θα βάλετε φρένο στη γήρανση, σε όλα τα επίπεδα – ολιστικά (νου, σώμα, ψυχή)

 

Ποιοι Είναι οι Στρεσογόνοι Παράγοντες που μας Γερνούν Γρηγορότερα;

Αλλεργιογόνοι  παράγοντες, βακτήρια, ιοί, χημικές ουσίες, αφυδάτωση, συναισθηματικά θέματα και ένταση, επαγγελματική απασχόληση (ειδικά αν δεν σας αρέσει η δουλειά σας, επιβαρύνεται πολύ το σώμα σας), υπερβολική προσπάθεια στη γυμναστική -που προκαλεί οξειδωτικό στρες-, φαστ φουντ, οικονομικά προβλήματα, μύκητες, γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα, γεωπαθητικό στρες, βαρέα μέταλλα, έλλειψη ύπνου, χαμηλή αυτοπεποίθηση, ιατρικές παθήσεις, νόσοι όπως οι καρδιόπαθειες, τα κυκλοφορικά προβλήματα, η χρόνια δυσπεψία, οι ορμονικές διαταραχές, η ακτινοβολία από τα μικροκύματα, οι διατροφικές ελλείψεις, η υπερβολική δουλειά, ο πόνος, τα παράσιτα, τα φάρμακα, οι ψυχολογικές διαταραχές ή οι ασθένειες, τα προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις, είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που έχουν να κάνουν με τη γήρανση. Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ αναφέρει ότι το 80% όλων των ιατρικών παθήσεων προκαλούνται από το άγχος. Quantum Biofeedback Association of North America http://ntcb.org/information/informed/how.html 2007. Στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι η ιατρική φροντίδα ευθύνεται για το 10%, η κληρονομικότητα για το 18%, το περιβάλλον για το 19% και η καθημερινή σας ζωή ευθύνεται για το 53% της υγείας σας. Αυτό δείχνει ότι οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για τη ζωή και τις συνήθειές σας αποτελούν, μακράν, το μεγαλύτερο κομμάτι όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας και της ευεξίας σας.

Το να μπορείτε να απορροφάτε ιδανικά βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι ουσιώδες για την αντιγήρανση

Σύμφωνα με τις έρευνες στη Μοριακή Βιολογία, την Ολιστική Διατροφή και τη Κβαντική Βιο-Ανάδραση, για να μπορέσετε να μειώσετε την Κβαντική Φθορά (την εντροπία), να βελτιώσετε την κυτταρική ηλικία, την ηλικία των ιστών σας και τη μεταβολική σας ηλικία, άσχετα από την χρονολογική σας ηλικία, πρέπει να αναπτύξετε υψηλά επίπεδα συνείδησης σε όλους τους τομείς, περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς, πνευματικούς, σωματικούς και νοητικούς. Οι πιο προφανείς επιλογές είναι αυτές που κάνετε καθημερινά όσον αφορά το τι καταναλώνετε –και σωματικά και νοητικά– αφού επηρεάζουν τα κύτταρά  και την συνολική σας ευεξία. Τα κύτταρα στο σώμα σας, τα οποία αριθμούν πάνω από ένα τρισεκατομμύριο, χτίζονται από τα υλικά που τους είναι διαθέσιμα, άρα από αυτά, τα οποία τους παρέχετε. Οι βλαβερές ουσίες ή η έλλειψη απαραίτητων δομικών στοιχείων στο σώμα σας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα δυσλειτουργικά κύτταρα, τα οποία δεν θα μπορούν να κάνουν αυτά που πρέπει για να σας κρατήσουν υγιείς.

 

Παράγοντες που Βοηθούν στην Αντιγήρανση:

1. Η σωστή Εξάλειψη της τοξικότητας από τα κύτταρα, το σώμα, το νου, ακόμη και από τα συναισθήματά σας. Η  διαδικασία του καθαρισμού γίνεται από μέσα προς τα έξω, έτσι ώστε να μπορέσετε να προετοιμαστείτε για να λάβετε τη σωστή διατροφή για τα κύτταρά σας, καθώς και τα φυτο-διατροφικά συμπληρώματα, διαφορετικά η αντιγήρανση δεν θα είναι αποτελεσματική.

2. Σωστή Αφομοίωση. Δεν είναι αυτά που τρώτε που έχουν σημασία, αλλά πόσα από αυτά αφομοιώνετε και χρησιμοποιείτε. Πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα πέψης, ειδικά καθώς περνούν τα χρόνια. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα στομαχικά κύτταρα εκκρίνουν όλο και λιγότερα οξέα, καθώς περνούν τα χρόνια, εμποδίζοντας τη φυσική απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι το 30% των αντρών και γυναικών πάνω από 60 χρονών έχουν λίγη ή μηδενική έκκριση στομαχικών οξέων και χρειάζονται, έτσι, συμπληρώματα βιταμίνης C. Ο Δρ. Ac Carr, δημοσίευσε, το 1999 στο επιστημονικό περιοδικό American Journal of Clinical Nutrition, μια έρευνα που έδειχνε  ότι το 80% των ασθενών με αχλωρυδρία είχαν πόνους, καούρες, δυσπεψία και υπερβολικά αέρια. Τι είναι η αχλωρυδρία; Είναι η έλλειψη υδροχλωρικού οξέος στα χωνευτικά υγρά του στομάχου. Το υδροχλωρικό οξύ βοηθάει στην πέψη των τροφών. Η λέξη αχλωρυδρία βγαίνει από το στερητικό α- και την λέξη (υδρο)χλωρικό (οξύ, άρα σημαίνει «χωρίς υδροχλωρικό οξύ». Η έκκριση του οξέος είναι ένα προαπαιτούμενο για την έναρξη της διαδικασίας της χώνευσης,  χωρίς την οποία δεν μπορείτε να απορροφήσετε η να αφομοιώσετε το σίδηρο, τον ψευδάργυρο, το μαγνήσιο, το ασβέστιο και τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Αυτά είναι ευρήματα που έχουν δημοσιευτεί στο επιστημονικό περιοδικό Journal of the American Gerontology Society ήδη από το 1967.

Άλλος ένα σημαντικός παράγοντας, που αφορά την αφομοίωση, είναι τα εσωτερικά σας ένζυμα. Αυτή είναι η βάση για την απορρόφηση των συμπληρωμάτων. Αλλιώς μπορεί να λαμβάνετε ακριβά συμπληρώματα και ο οργανισμός σας να μην τα απορροφά. Το να μπορείτε να απορροφάτε ιδανικά βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι ουσιώδες για την αντιγήρανση.

3. Η ισχυρή Άμυνα του ανοσοποιητικού ενάντια στις λοιμώξεις, τους παθογόνους παράγοντες, τους  ιούς, τα βακτήρια, τα παράσιτα, τους μύκητες και τις αμοιβάδες. «Η προστασία του βιολογικού μας εδάφους είναι τα πάντα, τα μικρόβια δεν είναι τίποτα», σύμφωνα με τη θεωρία του Bechamp (Βιολογικό έδαφος και πολυμορφισμός) (The Blood and its Third Element by Antoine Bechamp, 2002) αντίθετα από τη θεωρία του Παστέρ (θεωρία μικροβίων και μονομορφισμός).(Bechamp or PasteurA lost Chapter in the History of Biology by Ethel D. Hume, 2006) Με απλά λόγια, αν το βιολογικό έδαφος είναι αλκαλικό, είναι μη φιλικό προς τα μικρόβια. Αν είναι όξινο, τότε είναι φιλικό στην ανάπτυξη μικροβίων, βακτηρίων, παρασίτων, μυκήτων και ιών, άρα προκαλεί ένα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα.

Τι είναι το βιολογικό έδαφος; Μιλώντας πολύ απλά, το βιολογικό έδαφος αναφέρεται στην κατάσταση του εσωτερικού περιβάλλοντος του σώματός,  όπως αυτό μετριέται με τρεις παραμέτρους: την οξύτητα pH, την ηλεκτρική αγωγιμότητα και την αντιοξειδωτική δυνατότητα (μετριέται σαν Redox). Όλα αυτά μαζί εκφράζουν τη σχετική ικανότητα του σώματός σας να λειτουργεί με υγιή τρόπο. Το βιολογικό έδαφος των κυττάρων είναι το πρώτο που περιβάλλει τα κύτταρά σας. Όταν έχετε λάθος διατροφή, νερό βρύσης κλπ. οξειδωνόσαστε, όποτε το βιολογικό έδαφος αλλάζει και είναι πλέον ευπαθές στα μικρόβια. Εκτιμάται ότι όλοι ερχόμαστε σε επαφή,  σε διάστημα 24 ωρών, με πάνω από 3 εκατομμύρια διαφορετικούς ιούς και βακτήρια. Όταν έχετε σωστό pH μπορείτε να προστατευθείτε από διάφορους ιούς, όπως είναι π.χ. ο H1N1. Αν έχετε αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, γερνάτε πολύ γρηγορότερα. Άρα είναι σημαντικό να παίρνετε συμπληρώματα για να θωρακίσετε το σώμα σας, να ελαττώσετε το άγχος, να κοιμόσαστε όσο πρέπει, να ενυδατωνόσαστε κανονικά και να έχετε ιδανική διατροφή. Σημαντικά συμπληρώματα για το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι η βιταμίνη C, το σελήνιο, ο κολλοειδής άργυρος και η εχινάκεια. Φυσικά είναι καλή ιδέα να ενημερωθείτε για τις προτεινόμενες ποσότητες και τον τρόπο με τον οποίο θα τις λαμβάνετε γιατί ο καθένας  έχει τις δικές του ανάγκες, τη δική του μοναδική Βιοχημική Ταυτότητα.

4. Οξείδωση. Η προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Να εμποδίζετε τα κύτταρά σας να χάνουν ηλεκτρόνια και έτσι να φθείρονται. Κάθε ηλεκτρόνιο, σε ένα ζεύγος, προκαλεί ένα μικροσκοπικό μαγνητικό πεδίο (παραμαγνητισμός) και εξουδετερώνεται από το μαγνητικό πεδίο του άλλου ηλεκτρονίου. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πρόσληψης ενός ηλεκτρονίου, η ελεύθερη ρίζα προσκολλάται σε ένα άλλο μόριο, τροποποιώντας το έτσι βιοχημικά. Γι’ αυτό, για να μπορέσετε να προλάβετε την οξείδωση, θα πρέπει να παίρνετε τα αντιοξειδωτικά που ονομάζουν  A<C<E<S., δηλαδή Βιταμίνη A, βιταμίνη C, βιταμίνη E και Σελήνιο. Η Πυκνογενόλη (εκχύλισμα πεύκου) καθώς και το συνένζυμο Q10 είναι επίσης πολύ σημαντικά ως συμπληρώματα αντιγήρανσης. Η Αshwagandha είναι ένα αντιγηραντικό βότανο που χρησιμοποιείται στην Αγιουρβέδα για πάνω από 2.500 χρόνια. Το θεωρούν έναν από τους πέντε θησαυρούς του φυτικού βασιλείου. Είναι πολύ σημαντικό να λάβετε τη σωστή δοσολογία και τις σωστές οδηγίες, σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες και την ηλικία σας.

5. Αναγέννηση. Αν έχετε ιδανικές συνθήκες όπως τις παραπάνω, μόνο τότε μπορείτε να ξανανιώσετε, να πετύχετε την αντιγήρανση και την ανάπλαση. Η αύξηση της συνειδητοποίησης δεν πρέπει να γίνει μόνο για το σωματικό μέρος της διαδικασίας αλλά και για το νοητικό, το συναισθηματικό και το πνευματικό μέρος του καθενός, ώστε να μπορέσει να αναγεννηθεί και να αναζωογονηθεί σε όλα τα επίπεδα. Η ανάπλαση περιλαμβάνει και την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων καθώς και την πραγματοποίηση του δυναμικού του κάθε ατόμου. Ξεπερνώντας τα κύρια εμπόδια, αναλύοντας όλα τα επίπεδα μέσα από την Κβαντική Βιο-Ανάδραση μπορείτε να επιτρέψετε την πλήρη άνθιση της προσωπικότητας. Η ανάπλαση είναι ένα ολιστικό πρόγραμμα υγείας και μέσα από την Κβαντική Βιο-Ανάδραση μπορείτε να μειώσετε το στρες και να βοηθήσετε στην επαναφορά ιδανικών συνθηκών.

Άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όσον αφορά την αντιγήρανση, την αναγέννηση και την αναζωογόνηση, είναι το pH του αίματος, η σωστή ενυδάτωση, η οξυγόνωση και η ζωτικότητα των κυττάρων σας καθώς και η ροή της ενέργειάς σας. Η «α-σθένεια» είναι η μη καλή ροή της ενέργειας προς τα κύτταρα, τα όργανα και τους ιστούς σας. Το «συν-αίσθημα» είναι η ενέργεια σε κίνηση και πώς αυτή επηρεάζει όλα τα ζωτικά σας όργανα. Είναι μία κίνηση της συνείδησης. Σκεφτείτε το : «το αίμα σας είναι ένας ποταμός ζωής».

Η διατροφή, ο τρόπος ζωής, ακόμη και η νοητική σας κατάσταση, το στρες και το άγχος μπορούν να προκαλέσουν οξείδωση. Άρα δεν είναι μόνο αυτά που καταναλώνετε, αλλά και το πώς αντιδράτε και το πώς σκεφτόσαστε. Όλα αυτά δεν είναι εύκολο να αλλάξουν, αλλά σίγουρα μπορείτε να εκπαιδεύσετε και να αλλάξετε τον εαυτό σας. Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα υπέροχο εργαλείο αντιγήρανσης μέσω της Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης - την σύνδεση του μυαλού και του σώματος και το πώς το υποσυνείδητό αντιδρά στους στρεσογόνους παράγοντες. Ο στόχος είναι να εκτιμηθεί πού βρίσκεται το άτομο, μέσω των αντιδράσεων, των συχνοτήτων και των ενεργειακών κβαντικών παραμέτρων. Άρα το πρώτο βήμα είναι να εκτιμηθεί πού βρίσκεται το μονοπάτι της ίασης του, να γίνει μία εκτίμηση των στρεσογόνων παραγόντων του, και το δεύτερο βήμα είναι να βοηθηθεί στην εξισορρόπηση και την εναρμόνιση του σώματος, όπου υπάρχουν αδυναμίες.

Σύμφωνα με τον διάσημο μοριακό βιολόγο, Guther Enderlein,( Introduction into Darkfield Diagnostics, 1993) υπάρχει μόνο μία ασθένεια – η εκφύλιση των κυττάρων, το αντίθετο της ανάπλασης, και η υπεροξείδωση του αίματος και των ιστών που προκαλείται από ένα διαστρεβλωμένο τρόπο διατροφής και ζωής.

Μπορείτε να μάθετε μέσω της Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης, μέσω της εκτίμησης του βιολογικού εδάφους και του pH σας, και να αντιστρέψετε τη διαδικασία, να αρχίσετε την ανάπλαση με κατάλληλες συμβουλές, έτσι ώστε να επαναφέρετε το pH και να κάνετε αλκαλικό το σώμα σας, με μία ολική σωματική προσέγγιση – ολιστικά.

Σύμφωνα με το βιβλίο Φυσιολογίας του Guyton, το οποίο είναι μία από τις «βίβλους» των ιατρικών σχολών, το pH του αίματος και του αιματικού ορού πρέπει να είναι 7,365, για να προάγει την υγεία του ανθρώπινου σώματος για κανονική κυτταρική αναπαραγωγή και υγιεινό μεταβολισμό.

 

Ο ρόλος του pH στην αντιγήρανση, την ανάπλαση και την αναζωογόνηση

Η ισορροπία του pH επηρεάζει τα εσωτερικά υγρά των κυττάρων και τη συνολική τους υγεία. Με τον ίδιο τρόπο που το σώμα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του με έναν άκαμπτο τρόπο, έτσι μπορεί και να διατηρήσει ένα πολύ στενό εύρος pH, ειδικά στο αίμα. Το σώμα θα κάνει πολλά για να διατηρήσει το pΗ του αίματος στο 7,365. Θα δημιουργήσει μέχρι και ένταση σε άλλους ιστούς. Όταν το pH του σώματος διαταράσσεται (γίνεται πολύ όξινο), μπορεί να έχετε χαμηλή ενέργεια, κόπωση, υπερβολικό βάρος, κακή πέψη, πόνους καθώς και πιο σοβαρές διαταραχές όπως περνούν τα χρόνια. Το pH, που βρίσκεται εκτός ισορροπίας, επηρεάζει όλη την κυτταρική δραστηριότητα του σώματος. Η οξύτητα προκαλεί φθορά, το αντίθετο της ανάπλασης, και προκαλεί ασθένειες όπως υψηλή πίεση, υψηλή χοληστερόλη, καρδιόπαθειες, πέτρες στα νεφρά και τη χολή, αρθρίτιδα, καρκίνο, διαβήτη, οστεοπόρωση, παχυσαρκία και επιτάχυνση της γήρανσης.

 

Το ισορροπημένο pH απαραίτητο για την αντιγήρανση, την ανάπλαση και την αναζωογόνηση

1. Ομαλός μεταβολισμός του λίπους και έλεγχος του βάρους. Όταν το σώμα είναι στη φυσική αλκαλική του κατάσταση, το σωματικό βάρος και η παραγωγή ινσουλίνης σταθεροποιούνται. Όταν το σώμα γίνεται αλκαλικό, γίνεται τόσο αποτελεσματικό στην απώλεια του επιπλέον βάρους, που πολλοί χάνουν κιλά μόνο και μόνο τρώγοντας περισσότερες αλκαλικές τροφές και προσθέτοντας συμπληρώματα που κάνουν το σώμα αλκαλικό, όπως η σπιρουλίνα.

2) Ομαλή χρήση ασβεστίου .Το σώμα θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει ένα ισορροπημένο pH, συμπεριλαμβανομένης και της λήψης των απαραίτητων μετάλλων (ασβέστιο, νάτριο κλπ) από τους ιστούς. Για να διατηρήσει την αλκαλικότητά του, το σώμα παίρνει πρώτα το νάτριο, μετά το κάλιο και μετά το ασβέστιο. Απομυζά το ασβέστιο από τα κόκαλα κάνοντάς τα εύθραυστα και πορώδη. Αυτός είναι ένας από τους κύριους παράγοντες της οστεοπόρωσης και της οστεοαρθρίτιδας. Αυτός είναι και άλλος ένας λόγος για τον οποίο πρέπει να αποφεύγετε την υψηλή κατανάλωση αναψυκτικών και καφέ, γιατί προκαλούν μια όξινη κατάσταση.

3) Επιθυμητά επίπεδα χοληστερόλης. Η ισορροπία του pH σας βοηθάει στη διατήρηση των επιθυμητών επιπέδων χοληστερόλης, έτσι ώστε να μη σχηματίζεται πλάκα στις αρτηρίες.

4)Έλεγχος των καρκινικών κυττάρων. Τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν στο όξινο περιβάλλον και δεν μπορούν να επιζήσουν σε αλκαλικό περιβάλλον, σύμφωνα με τον βραβευμένο με Νόμπελ Otto Warburg.

5) Ομαλή λειτουργία των ηλεκτρολυτών και αποτελεσματική λειτουργία της καρδιάς. Η ομαλή λειτουργία των ηλεκτρολυτών είναι ουσιώδης για ισορροπημένα επίπεδα ενέργειας.

6) Ομαλή αιματική ροή. Η αλκαλικότητα βοηθάει στην αφαίρεση της πλάκας από τις αρτηρίες, τις φλέβες και τον καρδιακό ιστό.

7) Υγιής ροή του οξυγόνου. Όταν το αίμα γίνεται αλκαλικό, αφαιρεί τις τοξίνες από τους ιστούς και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση.

 

Νικήστε την υπερβολική οξύτητα για να πετύχετε αντιγήρανση, αναζωογόνηση και αναγέννηση

Μπορείτε να εντάξετε στις καθημερινές σας συνήθειες μερικές απλές κινήσεις που θα βοηθήσουν για να αντιστρέψετε σωματικά την τάση υπεροξείδωσης στο σώμα σας.

1) Να ακολουθείτε μία διατροφή πλούσια σε αλκαλικές τροφές.( International Anti-Aging Magazine, 2006-High Sugar Consumption and Meats Increase cancer Risks)

2) Να πίνετε καλό αλκαλικό νερό, ιονισμένο, από πηγή, εμφιαλωμένο σε γυαλί ή φιλτραρισμένο.

3) Να λαμβάνετε συμπληρώματα και βότανα σύμφωνα με τις ατομικές βιοχημικές σας ανάγκες και την ηλικία σας, με σκοπό την αλκαλική υποστήριξη του pH.

4) Να ελαττώσετε το κάπνισμα που προκαλεί υπερβολική οξείδωση.

5) Να μάθετε να κάνετε βαθιά διαφραγματική αναπνοή όπως στη γιόγκα. (Science of Breath,1998- The Power of deep breath: shallow breathing leads to a low oxygen, acid state in which our chemical reactions do not function optimally)

6) Να ασκήστε  ελαφρά στη φύση.

7) Να κάνετε θετικές σκέψεις γεμάτες αγάπη και φως.

 

Bibliography (Works Cited)

Schwartz, Mark S. Biofeedback, Third Edition: A Practitioner’s Guide. New York: the Gilford Press. 2003

 

Marieb. Elaine N. Human  Anatomy & Physiology, 6th Edition Boston: Benjamin Cummings. 2003

 

Nancy Appleton, Rethinking Pasteur’s Germ Theory: How to Maintain your Optimal Health, North Atlantic Books, 2002

 

Guyton & Hall , Textbook of Medical Physiology,10th Edition W.b. Saunder Company, 2005

 

Dr. Richard Gerber, M.D. Vibrational Medicine: New Choices for Healing Ourselves, Bear & Company, 1988

 

Dr. Robert O. Becker, M.D. The Body Electric: Electromagnetism and the Foundation of Life, New York: William Morrow & Company, 1985

 

Dr. Ron Klatz and Dr. Goldman, 121 Ways to Live 121 Years and More. Basic Health Publications, 2007

 

Dr. Ron Klatz and Dr. Goldman, The Anti-Aging Revolution., Basic Health Publications, 2007

 

Dr. James Wilson,Adrenal Fatigue, Smart Publications, 2001

 

Dr. David Brownstein, Overcoming Thyroid Disorders, Med Al Press, 2002

 

Elson Haas, The New Detox Diet. Celestial Arts, 2004

Linda Page, Ph.D., Healthy Healing, A Guide to Self Healing For Everyone. 12th Edition, Healthy Healing Inc, 2006

 

Gary Null, Ultimate Anti-Aging Program, Random House Inc, 1999

Robert O. Young and Shelley Redford Young The pH Miracle: Balance Your Diet, Reclaim Your Health Warner Books, Inc. 2002

 

Roy L. Walford and Lisa Walford, The Anti-Aging Plan: The Nutrient Rich, Low Calorie Way of Eating for a Longer Life- The Only Diet Scientifically Proven to Extend Marlow & Company,NY 2005

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

 

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

 

 

 

 

 

 

 

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα