Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Η Εμπειρία Eternale

Το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale™ διευκολύνει την δυνατότητά σας να απελευθερώνετε το καθημερινό στρες από μέσα· εναρμονίζει έτσι τον νου, το σώμα και το δέρμα μέσω των ατομικών προτύπων βιο-συχνοτήτων. Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων, αυτή η διαδικασία επαναφέρει ήπια την ισορροπία των ηλεκτρικών προτύπων που συνδέονται με την γήρανση και το στρες, βοηθώντας σας να αντιληφθείτε την εσωτερική σας ακτινοβόλα ομορφιά. Οι πελάτες βιώνουν μία βαθιά αίσθηση χαλάρωσης, αναζωογόνησης και ευλογίας. Αυτό το μοναδικό σύστημα ομορφιάς επιτρέπει την παραμετροποίηση της υψηλής ποιότητας γραμμής φροντίδας του δέρματός μέσω της διαδικασίας διάχυσης E-fusion.

Οι Φόρμουλες Ομοιοπαθητικής Eterna ενισχύουν την επίδραση των EternaleTM Συνεδριών σας με ασφάλεια, αποτελεσματικές φόρμουλες που επιταχύνουν το πρόγραμμα ενίσχυσης εμφάνισης/επιδόσεων και συνολικά των στόχων υγείας.

Η υψηλής ποιότητας ασφάλειά μας:

Η σφραγίδα του Εθνικού Κώδικα Φαρμάκων (NDC) και ο # NDC, που βρίσκονται σε όλες τις ετικέτες, δείχνουν ότι ο FDA έχει ελέγξει κάθε συστατικό και την αποτελεσματικότητά του.

Δημιουργήστε μία όαση χαλάρωσης και αναγέννησης στο ίδιο σας το σπίτι! Το σύστημα Αναζωογόνησης Eternale™ δεν απαιτεί κάποια πιστοποίηση· είναι τόσο εύκολο να χρησιμοποιήσετε πολλούς ανθρώπους για να αγοράσουν ένα σύστημα για προσωπική τους χρήση, ή απλά για να το μοιραστούν με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Το Eternale™ έχει ένα πρόγραμμα για τον καθένα που ενεργά ψάχνει ήπιες, μη-παρεμβατικές, σχεδόν χωρίς προσπάθεια και εντελώς απαλλαγμένες από τον πόνο προσεγγίσεις για να:

  • Βελτιώσετε την εμφάνισή σας.
  • Διαχειριστείτε το βάρος σας.
  • Συγκρατήσετε τις λαιμαργίες σας.
  • Ενεργοποιηθείτε περισσότερο για να αποκτήσετε φυσική κατάσταση.
  • Μειώστε το στρες.
  • Χαλαρώσετε.
  • Κοιμηθείτε καλύτερα.
  • Μειώσετε τις επιπτώσεις της γήρανσης και της βαρύτητας.
  • Ενισχύσετε τις επιδόσεις σας.
  • Βελτιώσετε την ενέργειά σας.
  • Φαίνεστε και νιώθετε πιο νέοι.
  • Τονώσετε τους μύες στο σώμα και στο πρόσωπό σας.
  • Αυξήσετε την αυτοεκτίμησή σας.
  • Φαίνεστε και νιώθετε υπέροχα.

Χαλάρωση. Αναζωογόνηση. Επαναφόρτιση με το Eternale!

Χαλάρωση

Η μοναδική ικανότητα του Eternale να χαλαρώνει τον χρήστη κατά την διάρκεια της συνεδρίας έχει αποδειχθεί ότι αμβλύνει τις αρνητικές επιπτώσεις που προκύπτουν από τα καθημερινά στρεσογόνα. Με μόνο μία συνεδρία, ο χρήστης μπορεί να χαλαρώσει, ενώ το σώμα και ο νους επανέρχονται σε έναν χώρο ειρήνης, ηρεμίας και ανάπαυσης.

Αναζωογόνηση

Το Eternale επιτρέπει στο σώμα να κάνει ένα διάλειμμα από την ανισορροπία που προκαλείται από περιβαλλοντικά στρεσογόνα, ρύπους και καθημερινές συνήθειες που μπορούν να επιβαρύνουν υπερβολικά το σύστημά σας. Το Eternale υποστηρίζει το σώμα απελευθερώνοντας αυτά τα στρεσογόνα, επιτρέποντας την βέλτιστη αναζωογόνηση σε όλα τα επίπεδα.

Επαναφόρτιση

Η τεχνολογία μικρο-φορτίων Eternale χρησιμοποιεί ήπια ηλεκτρική διέγερση για να προκαλέσει τις φυσικές παρορμήσεις του σώματος· ενεργοποιώντας τον ιστό των μυών και του προσώπου. Ήπιες ηλεκτρικές παρορμήσεις επιτρέπουν επίσης στο σώμα να επαναφορτιστεί έτσι ώστε να μπορέσετε να φτάσετε και να διατηρήσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

Για να μάθετε περισσότερα για το πώς να κλείσετε μία συνεδρία, ή για να μάθετε σχετικά με την αγορά μίας συσκευής, επικοινωνήστε με τους τοπικούς επαγγελματίες Eternalist.

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα