Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΒΙΟΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ INDIGO

Όταν οι προπονητές ετοιμάζουν τους αθλητές τους για μεγάλα αθλητικά γεγονότα τους ενθαρρύνουν  να δουλέψουν για να μπουν στην “ζώνη”,  μία κατάσταση συνειδητότητας στην οποία οι αθλητές μπορούν να βελτιώσουν την συγκέντρωσή τους και να εξαλείψουν το στρες ώστε να επιτύχουν την μέγιστη απόδοση. Αλλά το στρες δεν περιορίζεται στο πεδίο του αθλητισμού. Ένας κύριος παράγοντας στρες για τους μαθητές είναι οι εξετάσεις και ο φόβος της αποτυχίας.

Σε μία τυπική εξέταση, υπάρχει ένα κλάσμα του δευτερολέπτου μόλις ο μαθητής διαβάσει την ερώτηση, όπου είτε θα χαλαρώσει επειδή μπορεί να την απαντήσει ή να πανικοβληθεί επειδή δεν μπορεί. Στην τελευταία περίπτωση, ο καρδιακός παλμός αυξάνεται, οι μύες έχουν ένταση και αρχίζουν να ιδρώνουν καθώς το άγχος εδραιώνεται. Καθώς αδυνατεί να απαλλάξει τον εαυτό του από τον φόβο της αποτυχίας, ο μαθητής χάνει την εστίασή του και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το καθήκον που έχει στα χέρια του.

“ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ” είναι ένα τυπικό παράπονο.

Οι τελευταίες ερευνητικές μελέτες από τα κορυφαία Αμερικάνικα Πανεπιστήμια προπονούν τώρα τους σπουδαστές να βελτιώσουν την μνήμη, την συγκέντρωση, την ευφυία, την υπερ-μάθηση, την ενισχυμένη μάθηση και να χρησιμοποιούν την ΒΙΟΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ για να καταστήσουν ικανό τον νου και το σώμα να λειτουργήσουν σε τέλεια αρμονία. Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΒΙΟΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ δίνει στους σπουδαστές σωματικές και ψυχολογικές πληροφορίες ώστε να μπορούν να ελέγχουν τις αντιδράσεις του σώματός στους στο στρες. Ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή δείχνει σε μία οθόνη στους σπουδαστές τον ρυθμό των παλμών τους και τον καρδιακό τους ρυθμό και πώς το στρες τους επηρεάζει. Ο σπουδαστής εκπαιδεύεται να αναγνωρίζει τα δικά του πρότυπα του στρες (όλοι έχουμε μία βιοχημική ταυτότητα) και συνειδητά να αλλάζει προς μία θετική συναισθηματική κατάσταση, που βοηθά να βελτιστοποιήσουν την συγκέντρωσή τους, την απόδοση και την αντοχή τους. Συνεπώς μπορούμε να ελέγξουμε την αναπνοή μας, να ελέγξουμε τον καρδιακό μας ρυθμό και να χαλαρώσουμε. Από την στιγμή που ο σπουδαστής είναι ήρεμος, το στρες και οι αρνητικές σκέψεις εξασθενούν και είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να επιτύχουν στις εξετάσεις.

Εντοπίστε το στρες σας, μειώστε το στρες σας, διαχειριστείτε το στρες σας με την ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ INDIGO. Το Καλύτερο στην ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ.

 

 

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

 

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

 

 

 

 

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα