Βιογραφικό

anninos photo

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο (Mentoring Worldwide)

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.Α.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1) Ολιστική Διατροφολογία, U.S.A.

2) Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE  IMUNE  (THE INTERNATIONAL   MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια  Διδάκτωρ (3 διδακτορικών)  στην Quantum Integrative Medicine, IQUIM-(INTERNATIONAL QUANTUM UNIVERSITY OF INTEGRATIVE QUANTUM MEDICINΕ) U..S..A.-   ACCREDITED  WORLDWIDE-ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΈΝH ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΗ Διδάκτωρ Βιολέττα Αννίνου, Ph.D, Quantum Master στην ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ είναι κάτοχος 2 Διδακτορικών, υποψήφια για τρίτο και κάτοχος ενός μεταπτυχιακού τίτλου.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Delaware, ΗΠΑ, Μοριακή Βιολογία από όπου αποφοίτησε με άριστα. Της απονεμήθηκαν οι τιμητικοί τίτλοι Mortar Board Honor Society & Dean’s List.

Κατέχει Διδακτορικό τίτλο στην Kβαντικη Βιο-Ανάδραση, Διδακτορικό τίτλο στην Ολιστική Διατροφολογία, Μεταπτυχιακό τίτλο στη Νευροανατομία, Νευρολογία και Νευροφυσιολογία ενώ είναι υποψήφια Διδάκτωρ στην Quantum Integrative Medicine.

Είναι Πρόεδρος του V.A.P. COLLEGE-Κέντρου Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης & Έρευνας, του πρώτου Κολλέγιου Κβαντικής Βιο-Πληροφορικής (Quantum Integrative Computerized Medicine) στην ΕΛΛΑΔΑ, το οποίο ασχολείται με την εκπαίδευση στην Κβαντική Βιο-Ανάδραση.

Εργάστηκε στη Dupont, ΗΠΑ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου στον τομέα των φαρμάκων και της Ιατρικής Έρευνας και της απονεμήθηκαν βραβεία για τα επιτεύγματά της DNA Sequencing.

Διδάσκει σε παγκόσμια συνέδρια ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ αναγνωρισμένη διεθνώς. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 10 Παγκόσμια Συνέδρια ως ομιλήτρια (instructor) με θέμα την Κβαντική Βιο-Ανάδραση ενώ παράλληλα έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, σε περιοδικά και εφημερίδες.

Τα τελευταία 20 χρόνια η Διδάκτωρ Βιολέττα Αννίνου, Ph.D. ασκεί με εξαιρετική επιτυχία το επάγγελμα του ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΒΙΟΛΟΓΟΥ, ΟΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ. Διδάσκει τους πελάτες της πως να εργασθούν για την απόκτηση μιας Δυναμικής Υγείας μέσω ενός προγράμματος ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. Ασχολείται δηλαδή με το σύνολο της ανθρώπινης ύπαρξης - σώμα, ψυχή και πνεύμα.

Είναι συγγραφέας των βιβλίων:

  • EDUCTOR- QUANTUM BIOFEEDBACK SYSTEM- E-BOOK
  • Quantum Nutrition WITH SCIO/EDUCTOR with SCIO INTERNATIONAL
  • The Love Diet Book (αγγλικά και ελληνικά)
  • Γιατρέ, πες μου: Ο ανδρολόγος-ουρολόγος. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε με την Εύα Ντελιδάκη

Αθλητικές επιδόσεις: Έχει λάβει μέρος στον Μαραθώνιο του Μόντρεαλ όπου της απονεμήθηκε το χάλκινο μετάλλιο.

Μουσικές σπουδές: 5 χρόνια σπουδές στο πιάνο.

Γλώσσες: Αγγλικά, γαλλικά και ελληνικά.

 

Join Dr. Anninos on FACEBOOK