Τα νέα μας

Αποκωδικοποιώντας το Matrix ME TO SCIO / INDIGO / EDUCTOR

Αγαπητοί Κβαντική Συνάδελφοι,

Μετά την επιτυχία, του κύκλου μαθημάτων "Βασικής Εκπαίδευσης" που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των γιορτών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το επόμενο μάθημα:

« Αποκωδικοποιώντας το Matrix (Decoding the Matrix), πώς να επιτύχετε τα καλύτερα Αποτελέσματα με τους Πελάτες σας χρησιμοποιώντας το SCIO / INDIGO / EDUCTOR "
Το Matrix είναι το ΚΛΕΙΔΙ για τα  SCIO / INDIGO / EDUCTOR.
Η βαθειά γνώση στο Matrix σας επιτρέπει να σχεδιάσετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, σύμφωνα με την  Βιοχημική ταυτότητα των πελατών σας και να ισορροπήσετε οποιαδήποτε κατάσταση της υγείας που είναι παρούσα.

Με την Κβαντική Βιο-Ανάδραση, έχουμε ψηλή ποσοστό επιτυχίας  σε σοβαρές χρόνιες ασθένειες αν ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ το MATRIX. Θα διδάξω να καταλάβετε το Matrix σε βάθος, μαζί με εξηγήσεις για το πώς να χρησιμοποιηθούν  χιλιάδες Ομοιοπαθητικά,  που κωδικοποιούνται μέσα στο Matrix, ώστε να βοηθήσετε τους πελάτες σας στην επίτευξη μακροπρόθεσμης ισορροπίας και της υγείας σε όλα τα επίπεδα ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Αυτό αποτελεί μία απαραίτητη εκπαίδευση για όλους τους Ειδικούς στην Κβαντική Βίοανάδραση οι οποίοι επιθυμούν σοβαρά να έχουν τη βέλτιστη επιτυχία με τη συσκευή τους SCIO / INDIGO / EDUCTOR.


Αποκωδικοποιώντας το Matrix , ο Ουσιώδης Οδηγός  για την ξεκλείδωμα των Μυστικών (Decoding the Matrix, the Essential Guide to Unlockingthe Secrets) των  SCIO / INDIGO / EDUCTOR, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει, στον ειδικό στην Κβαντική Βιο-Ανάδραση, μια ολοκληρωμένη γνώση για το πώς να χρησιμοποιούν τις πάνω από έντεκα χιλιάδες τετρακόσια στοιχεία/αντιδράσεις στο Matrix.  Το θεμέλιο του μαθήματος  είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ και ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ για κάθε ειδικό στην Κβαντική Βιο-Ανάδραση.

Επικοινωνήστε ΣΗΜΕΡΑ για να κρατήσετε τις θέσεις σας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Κανονική τιμή για αυτό το σεμινάρια προσφέρεται στην Η.Π.Α. για  285 δολάρια (ΗΠΑ), Έκπτωση Σεμιναρίου Ειδική τιμή εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ προσφέρουμε μόνο 100 ευρώ με καφέ / τσάι και σνακ που περιλαμβάνονται στην τιμή.

Αυτό είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, έτσι δεν πρέπει ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ !

Θα γίνει κάλυψη DVD από εμάς που θα σας στο παρέχουμε.

Ημέρα:  Σάββατο 22, Φεβρουαρίου, 2014
Τοποθεσία:   Quantum Iasis , Εθνικής Αντιστάσεως 61 , Χαλάνδρι
Ώρα 10:30 πμ με 18:00 μ.μ.
Εγγραφή ξεκινά στις 10.00


Αυτό είναι ένα πολύ εντατικό πρόγραμμα έτσι παρακαλούμε να επικεντρωθείτε. Οι ερωτήσεις μπορεί να γίνουν κατά την τελευταία μισή ώρα του σεμιναρίου.

Θα παρέχεται πιστοποίηση, 10 CEU πιστώσεις θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Επιστροφή σε όλα τα νέα