Τα νέα μας

Συνέδριο Μαϊου

Ο πρόεδρος της The Quantum Alliance Brian Thompson, President και η Lori Strolin, Αντιπρόεδρος Τμήματος Ανάπτυξης Αμστερνταμ σας προσκαλούν στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις εξής ημερομηνίες:

  • Άμστερνταμ:6 και 7 Μαΐου.
  • Αθήνα:20 και 21 Μαΐου

Ημέρα 1η Eternale για το INDIGO - Επίδειξη E4I : εγκατάσταση και παρουσίαση.

Η Lori θα παρουσιάσει Πρωκαταρκτικά Ευρήματα της πρώτης κλινικής δοκιμής Indigo της QBAA:η "Αποτελεσματικότητα της EPR Βιοβιο-ανάδρασης στοΣτρες, τον Πόνο και το Αγχος". Μας γνωρίζει τα Πρωτόκολλα Νευρολογικών Διαταραχών. Εκεί, επανεξετάζει τα ιδιαιτέρως αποτελεσματικά πρωτόκολλα που χρησιμοποιήθηκαν στην μελέτη της QBAA – αυτό το πρωτόκολλο σχεδιάστηκε για να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην μικρότερη δυνατή χρονική διάρκεια για να βοηθήσει τον πελάτη που υποφέρει από Στρες, Πόνο και Άγχος η Lori θα δείξει πώς το πρωτόκολλο μπορεί να προσαρμοστεί για χρήση σε άλλες Νευρολογικές Διαταραχές όπως η Αϋπνία, το Αλτσχάιμερ, το Πάρκινσον, η Κατάθλιψη. Η Λόρι επίσης θα καθοδηγήσει την ομάδα στα επιτυχημένα πρωτόκολλα που χρησιμοποιήθηκαν για να βοηθήσουν τον γιο της να ανακουφιστεί από τα συμπτώματα από το Σύνδρομο Τουρέτ και πολλά άλλα.

Ακολουθεί Βραδυνή Παρουσίαση του Eternale με την Lori.

 

Ημέρα 2 Μέτρηση (και ενίσχυση!) της επιτυχίας της πρακτικής σας.
Η Lori θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιήσετε μία σύντομη βάση πληροφοριών, πριν και μετά από τις έρευνες βιοβιο-ανάδρασης και θα περιγράψει την σημασία της χαρτογράφησης ενός σχεδίου δράσης που περιλαμβάνει πολλαπλές εκπαιδευτικές συνεδρίες για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες σας! Αυτά τα απλά εργαλεία θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε περισσότερο την επιχείρησή σας, να δώσετε κύρος στις εμπειρίες των πελατών σας και να οικοδομήσετε την επίγνωση συνολικά της INDIGO Βιοβιο-ανάδρασης.

Στο τέλος της 2ης μέρας περάστε λίγο χρόνο με τον BRIAN THOMPSON. Ο Brian θα μοιραστεί κάποιες συμβουλές Marketing και Πωλήσεων.

 

Ο χώρος θα επιβεβαιωθεί όσο πλησιάζει η ώρα της συνάντησης.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Εθνικό Συντονιστή σας, Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D. για να εγγραφείτε σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός.
Αντίτιμο συμμετοχής 100 EUR το άτομο.

Επιστροφή σε όλα τα νέα