Τα νέα μας

Εμφάνιση της Δρ. Αννίνου στην τηλεοπτική εκπομπή "Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ"/Sunny Channel

Sunny_channel

Δευτέρα,  25 Ιουνίου 2012, 18:00-19:00

Επανάληψη

Κυριακή 01 Ιουλίου 2012, 19:00-20:00

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Με την Εύα Ντελιδάκη

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!!

Όλα είναι στο μυαλό μας;

Μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τον εγκέφαλο στην αγάπη για τον εαυτό μας;

Ποιος είναι ο ανανεωτικός και θεραπευτικός τρόπος για να δούμε την ζωή μας ολιστικά; Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση αποκαλύπτει τον τρόπο που χάνουμε το βάρος μας, που δυναμώνουμε τον νου μας, και ισορροπούμε τα συναισθήματα μας. Ελάτε μαζί να εκπαιδεύσουμε τον εγκέφαλό μας για να δίνει τις σωστές εντολές.

Μια από τις πιο θεμελιώδεις επιστημονικές αλήθειες του καιρού μας είναι ότι ο οργανισμός μας είναι  σε αλληλεπίδραση ,ένα  ενεργειακό σύστημα, νους – σώμα και συναίσθημα άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Κάθε αλλαγή σε ένα από αυτά τα επίπεδα επιφέρει αλλαγή και μεταβολή και στα υπόλοιπα. Το υπερβολικό στρες, η στενοχώρια, οι συναισθηματικές διαταραχές και άλλοι στρεσογόνοι παράγοντες ενεργοποιούν προδιαθέσεις για ασθένειες. Το αντίστοιχο συμβαίνει και όταν νοσούμε σωματικά, η διάθεσή μας και η ψυχολογία μας αλλάζουν δραματικά και το αντίθετο. Δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο.

Η  Κβαντική Βιο-Ανάδραση είναι μια τεχνική στην οποία οι άνθρωποι εκπαιδεύονται ώστε να βελτιώσουν την υγεία τους χρησιμοποιώντας σήματα από το σώμα τους. Αποτελεί μια αναδυόμενη τεχνολογία η οποία αλληλεπιδρά με το σώμα σε βιολογικές ταχύτητες - την ταχύτητα των υπολογιστών - δίνοντας αποτελέσματα μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση διευκολύνεται από το σύστημα INDIGO, το οποίο είναι το πιο αποτελεσματικό διαθέσιμο σύστημα Βιο-Ανάδρασης και πρωτοπόρο στη μη-επεμβατική, χωρίς φάρμακα χαλάρωση για το άγχος και την αντιμετώπιση του πόνου.

Με απλά λόγια, είναι μια ευρέως εφαρμοζόμενη τεχνολογία, η οποία και χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς της υγείας και μετράει την φυσική αντίδραση σε ηλεκτρικά σήματα και επιστρέφει τα αποτελέσματα στον ασθενή. Το ηλεκτροκαρδιογράφημα για παράδειγμα είναι μια συσκευή Βιο-Ανάδρασης, η οποία μεταδίδει τα ηλεκτρικά σήματα της καρδιάς σε συσκευή. Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετράει φυσικές και συναισθηματικές συχνότητες και καταγράφει την ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση υποδεικνύοντας πτυχές της προσωπικότητάς του όπως η τάση για άγχος, η οποία συχνά επηρεάζει την υγεία.

Είναι ένα επαναστατικό σύστημα μέτρησης, το οποίο είναι ικανό να υπολογίζει πάνω από 65.000.000 bits βιο-ενεργειακής πληροφορίας του ενδιαφερόμενου, για να τον βοηθήσει να εντοπίσει στρεσογόνους παράγοντες στο σώμα του σε 3,5 λεπτά και μπορεί να βρει την αιτία που προκαλεί άγχος στον ασθενή. Γι' αυτό και αναφέρεται και ως σύστημα “Quick – See”, γιατί μπορεί να δει πολύ γρήγορα τι επηρεάζει το σώμα του ανθρώπου και το περιβάλλον του. Μετρά την βιο - ενεργητική ισορροπία και τις συνολικές αντιδράσεις από το άγχος, επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή βιο-ενεργητική ανάλυση. Το επιπλέον άγχος είναι ένας από τους παράγοντες που προκαλούν ασθένειες και το Σύστημα εναρμονίζει και μειώνει τους στρεσογόνους παράγοντες που δημιουργούν ασθένειες.

Για τα οφέλη της Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης, μιλούν στην Εύα Ντελιδάκη η Δρ.Βιολέττα Αννίνου, Ph.D Μοριακός Βιολόγος, Πανεπιστημίου Delaware, ΗΠΑ-Ολιστική Διατροφολόγος και η Δρ. Μαριάνθη Στυλιανού ,Ph.DΚλινική Ψυχολόγος  στις ΗΠΑ και τον Καναδά, Ψυχοθεραπεύτρια (I.A.P.C.P.)


Εύα Ντελιδάκη

www.iatro.gr

delidaki@iatro.gr

Επιστροφή σε όλα τα νέα