SAPPHIRE- Η Επιστήμη της Συνειδητής Ομορφιάς

SAPPHIRE- Η Επιστήμη της Συνειδητής Ομορφιάς
Η Κβαντική Βιοανάδραση συναντά την Επιστήμη της Αισθητικής

Το SAPPHIRE είναι ένα λογισμικό πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιείται από τη συσκευή Κβαντικής Βιοανάδρασης. Η συσκευή Κβαντικής Βιοανάδρασης δίνει την δυνατότητα στο σώμα να ανταλλάσει πληροφορίες με τη συσκευή και να ανιχνεύει τα φυσικά, συναισθηματικά και περιβαλλοντικά μπλοκαρίσματα που δεν επιτρέπουν στα κύτταρα του συστήματος να είναι απόλυτα συγχρονισμένα και να λειτουργούν όπως φυσικά έχουν σχεδιαστεί.

Το πρόγραμμα SAPPHIRE εστιάζει στα μπλοκαρίσματα τα οποία επηρεάζουν την εξωτερική εμφάνιση και είναι πιθανό να επιταχύνουν την φθορά του οργανισμού. Στόχος του είναι να επιβραδύνει όσο το δυνατόν περισσότερο την διαδικασία της γήρανσης και να βελτιώσει την εξωτερική εμφάνιση. Λειτουργεί σε ένα εξελιγμένο επίπεδο και είναι σε θέση να ανακουφίσει τις εντάσεις και το στρες συμβάλλοντας στη σωστή λειτουργία των οργάνων, στη μείωση του βάρους, της αϋπνίας και του εθισμού.

Το SAPPHIRE προάγει την δυνατότητα βαθιάς χαλάρωσης του οργανισμού, τη μείωση του στρες, την αρμονική σχέση νου και σώματος, και την βέλτιστη εμφάνιση. Αυτά επιτυγχάνονται με:

  1. Ενορχηστρωμένες μουσικές συνθέσεις σε τόνους Solfeggio που θέτουν το άτομο σε βαθιά χαλάρωση.
  2. Απεικονίσεις και ασκήσεις ακουστικής χαλάρωσης οι οποίες προκαλούν αυτόματες σκέψεις για θετική αυτοεκτίμηση, εικόνα του σώματος, ανακούφιση του στρες, διαχείριση του βάρους και πολλά άλλα.
  3. Ψηφιακή διεπαφή υψηλής ταχύτητας, η οποία εκπέμπει ήπια, σχεδόν μη αισθητή δόνηση που βελτιώνει την όψη της εμφάνισης, ανακουφίζει από την ένταση των μυών, ρυθμίζει την ψυχική κατάσταση και μαλακώνει τις γραμμές του προσώπου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ SAPPHIRE
Τα προγράμματα του SAPPHIRE ονομάζονται Rejuvenations και μπορούν να επιλεχθούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό. Η συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 30 έως 90 λεπτά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

• Energy Restoration – για αποκατάσταση ενέργειας
• Anti -Aging – για νεότητα
• Stress Reduction – για μείωση προσωπικού στρες
• Environmental Stressors – για μείωση περιβαλλοντικού στρες
• Face and Beauty – για βελτίωση της όψης του προσώπου, ομορφιά και λάμψη
• Weight Management – για διαχείριση βάρους
• Skin and Hair – για δέρμα και μαλλιά
• Body Scan and Reshape – για τόνωση σώματος και αναδόμηση
• Relieve Effects of Gravity – για αντιστροφή στις φθορές του χρόνου
• Exercise Motivation and Fitness – για ενίσχυση κινήτρων και υγεία σώματος
• Opal Rejuvenation 25 – πρόγραμμα 30 λεπτών που περιέχει: Energy
Restoration,Anti-Aging, Stress Reduction, Environmental Stressors
• Pearl Rejuvenation 55 – πρόγραμμα 60 λεπτών που περιέχει: Energy
Restoration,Anti-Aging, Stress Reduction, Environmental Stressors ,Face and Beauty,
Weight Management, Skin and Hair, Body Scan and Reshape
• Crystal Rejuvenation 20 – Ένα ενεργειακό Facelift 30 λεπτών
• SAPPHIRE Rejuvenation 55 – Πρόγραμμα 60 λεπτών που περιέχει: Energy Restoration, Anti-Aging, Stress Reduction, Environmental Stressors, Relieve Effects of Gravity

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (BIOREACTION RESULTS)
Μετά την ολοκλήρωση κάθε προγράμματος εμφανίζεται μια λίστα από παράγοντες οι οποίοι είναι πιθανόν να επηρεάζουν την εμφάνιση. Σε αυτούς τους παράγοντες εμφανίζεται ένας αριθμός ο οποίος εάν είναι αρκετά υψηλός σημαίνει ότι επηρεάζει σημαντικά την εμφάνιση. Όταν συμβαίνει αυτό, επιλέγεται ο συγκεκριμένος παράγοντας και μέσω του λογισμικού SAPPHIRE βελτιώνεται. Το ποσοστό βελτίωσης εμφανίζεται σε μια τιμή αποκατάστασης (rectification value). Συνήθως από τη πρώτη συνεδρία μέχρι την δωδέκατη οι αριθμοί των παραγόντων έχουν φθίνουσα πορεία και έτσι η εμφάνιση δεν επηρεάζεται από περιβαλλοντικές ή βιολογικές συνθήκες.
Οι παράγοντες όπως αναφέρονται στο SAPPHIRE είναι:

1. Νεανικότητα Οικογένειας (Τελομερή του DNA)
2. Αντανάκλαση νεανικών επιπέδων ενέργειας (Δεϋδροεπιανδροστερόνη
[DHEA])
3. Ύπνος ομορφιάς – ανάπλασης (Μελατονίνη)
4. Νεανική εμφάνιση νυχιών, δέρματος και μαλλιών (Αυξητική Ορμόνη)
5. Διατήρηση μυικού τόνου (Ορμόνη Παρα-θυρεοειδούς)
6. Μπλοκάρισμα στις αναπλαστικές ικανότητες (Απελευθέρωση Παραγόντων
από Αυξητική Ορμόνη)
7. Γήρανση εμφάνισης από πολλαπλές αιτίες (Φόρμουλα Εναρμόνισης
SAPPHIRE)
8. Αλλαγή στη συνεκτικότητα της εμφάνισης των μαλλιών, του δέρματος ή του
βάρους (Ορμόνη Θυρεοειδούς)
9. Ξηρότητα δέρματος (Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα)
10. Ευαισθησία δέρματος και ικανότητα να επιδιορθώνεται γρήγορα
(Αγγελιοφόρος RNA)
11. Ανταπόκριση του δέρματος στα απαραίτητα λιπαρά οξέα ( Φόρμουλα
Λιπαρών Οξέων SAPPHIRE)
12. Επιρροή ηλιακής ακτινοβολίας ή ραδιενέργειας από το περιβάλλον στην
εμφάνιση του δέρματος (Γεωπαθητικό Στρες από το περιβάλλον)
13. Ενυδατωμένη και φρέσκια εμφάνιση του δέρματος (Τοξικότητα ή
Αφυδάτωση)
14. Ιοί ή Λοιμώξεις ως παράγοντες επιρροής της εμφάνισης (Εσωτερικές
αντιδράσεις, Ανοσοποιητικό Σύστημα)
15. Καιρός, ρύπανση ή μόλυνση ως παράγοντες επιρροής του δέρματος
(Περιβαλλοντική Τοξικότητα)
16. Σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος (Ελαστίνη)
17. Σφριγηλό και γεμάτο δέρμα (Κολλαγόνο)
18. Επιρροή ασθενειών ή λοιμώξεων στην εμφάνιση του δέρματος (Ορμόνη
Θύμου Αδένα)
19. Σκληρή υφή δέρματος (Ασβέστιο στους ιστούς)
20. Επιρροή δέρματος από αποθηκευμένους ρύπους (Ελεύθερες ρίζες στους
ιστούς)
21. Απώλεια ζωτικής δύναμης ως παράγοντας επιρροής στην εμφάνιση του
δέρματος (Κβαντική Κατάπτωση – Εντροπία)

VARHO
V – VOLTAGE
A – AMPERAGE
R – RESISTANCE
H – HYDRATION
O – OXYGENATION

Το SAPPHIRE δίνει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του δέρματος που επηρεάζεται από πέντε παραμέτρους:

1) την επινεφριδική λειτουργία (Volts)
2) την εγκεφαλική λειτουργία και την σεροτονίνη (Amperage)
3) την αντίσταση του οργανισμού και το ανοσοποιητικό σύστημα (Resistance)
4) την ενυδάτωση (Hydration)
5) την κυκλοφορία οξυγόνου στο αίμα (Oxygenation).


Όλοι οι παράμετροι έχουν βέλτιστες τιμές για την τέλεια κατάσταση του δέρματος, τις οποίες η συσκευή μπορεί να προσαρμόσει και να εξισορροπήσει για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Επιπλέον η ηλικία του οργανισμού χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες:


1) την ενεργειακή ηλικία (Energetic Age Reaction)
2) την ηλικία του ιστού μας (Tissue Age Reaction)
3) την μεταβολική μας ηλικία (Metabolic Age Reaction)


Η κάθε κατηγορία δίνει πληροφορίες για το πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός στην φθορά του χρόνου. Όταν κρίνεται σκόπιμη η παρέμβαση, η συσκευή Κβαντικής Βιοανάδρασης μέσω του λογισμικού SAPPHIRE μπορεί να διορθώσει τις τιμές. Με αυτόν τον τρόπο το δέρμα αρχίζει να αποκτά όψη νεότερης ηλικίας από την πραγματική χρονολογική ηλικία του ατόμου.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ SAPPHIRE

Μείωση Στρες
Ο όρος «στρες» προέρχεται από την Λατινική λέξη stringer (να τραβάς σφιχτά). Αυτό το σφίξιμο που επηρεάζει το σώμα κατά την διάρκεια του στρες, έχει βλαβερή επίδραση στο δέρμα. Μπορεί να σηματοδοτήσει την εμφάνιση ακμής, καθώς και την εμφάνιση λεπτών γραμμών. Επιπλέον, το στρες μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο πρόωρων ρυτίδων. Το στρες έχει τεράστια σημασία για τον τρόπο που φαινόμαστε• για τον τρόπο που νιώθουμε και πώς το σώμα μας επιδιορθώνει τον εαυτό του ενώ έχει εκτεθεί σε επιβλαβείς συνθήκες.

Μείωση Βάρους
Το στρες μπορεί να συμβάλει στην διατήρηση του λίπους στο σώμα με διάφορους τρόπους. Όταν το λίπος πρωτο-παρουσιάζεται προκαλεί στο σύστημά μας μία χημική αντίδραση, συγκεκριμένα υπερχείλιση της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης. Η κορτιζόλη προκαλεί την μεγέθυνση μεμονωμένων λιποκυττάρων και την συσσώρευση κοιλιακού λίπους. Η κορτιζόλη μπορεί επίσης να προκαλέσει την επιβράδυνση του μεταβολισμού, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη αύξηση βάρους από αυτή που θα είχε ο οργανισμός κανονικά αν δεν βρισκόταν σε κατάσταση στρες. Είναι επίσης γνωστό πως το στρες μπορεί να προκαλέσει λαιμαργία.
Με τη βοήθεια των προγραμμάτων του Συστήματος Αναζωογόνησης SΑPPHIRE γίνεται εφικτή η επανεκπαίδευση του σώματος και του νου για να επιθυμείτε μόνο τροφές που είναι ευεργετικές στην βελτίωση της υγείας σας. Με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις, το Σύστημα Αναζωογόνησης SAPPHIRE μπορεί να μειώσει την αποθήκευση λίπους καθώς καταφέρνει τη σωστή διαχείριση του άγχους και την ανάρρωση από παρατεταμένο στρες. Όπως αναφέρθηκε, τα υψηλότερα επίπεδα στρες συνδέονται με την περίσσεια στην αποθήκευση λίπους και την αύξηση του κοιλιακού λίπους. Το SAPPHIRE διεγείρει την μνήμη, υπενθυμίζοντας στο σώμα ότι τα πεπτικά όργανα θα κάνουν αυτά που ήταν σχεδιασμένα να κάνουν εύκολα και φυσικά. Ο κατευθυνόμενος οραματισμός παίζεται στον συνειδητό νου σε μία κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης στην διάρκεια μιας συνεδρίας• αντηχώντας στο σώμα την δύναμη πιο υγιεινών επιλογών όταν ψάχνει για τροφή.
Το Σύστημα Αναζωογόνησης SAPPHIRE μπορεί επίσης να παράσχει υποστήριξη για τους τρεις τύπους διατροφικών διαταραχών, την ψυχογενή ανορεξία, την βουλιμία και την υπερφαγία. Η σημαντικότητα στη διαχείριση του στρες υπογραμμίζεται από ένα πλήθος μελετών που ερευνούν τους εκλυτικούς παράγοντες των διατροφικών διαταραχών και καταδεικνύουν ότι τα στρεσογόνα γεγονότα είναι μεταξύ των πρωταρχικών αιτιών.

Μείωση Αϋπνίας
Η αϋπνία που προέρχεται από το στρες, κλινικά γνωστή ως παροδική αϋπνία είναι ο πιο κοινός τύπος αϋπνίας. Είναι εκτιμώμενο πως το ένα τρίτο του πληθυσμού θα υποφέρει από αϋπνία σε κάποιο στάδιο της ζωής του. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι οι περισσότεροι ενήλικες χρειάζονται τουλάχιστον 6 ώρες ύπνου κάθε βράδυ. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις, περιλαμβανομένων των: στέρηση ύπνου REM, απώλεια επαφής με την πραγματικότητα, προβλήματα πέψης, υψηλή χοληστερόλη, παχυσαρκία, μυϊκούς πόνους, πονοκεφάλους και κατάθλιψη.

Tο Σύστημα Αναζωογόνησης SAPPHIRE μέσω των κυμάτων θήτα και των τόνων Solfeggio μπορεί να επιτύχει βαθιά κατάσταση χαλάρωσης, προσφέρει ξεκούραση και εκπαιδεύει τον οργανισμό να αποκρίνεται εύκολα στη χαλάρωση. Με αυτόν τον τρόπο o βαθύς ύπνος έρχεται φυσικά και αβίαστα μειώνοντας σημαντικά την αϋπνία.

Βελτίωση Εμφάνισης
Ο Gregory Landsman, συγγραφέας του Face and Fitness (2009), διευκρινίζει ότι τα υψηλά επίπεδα στρες έχουν άμεση επίδραση στο πρόσωπο ενός ατόμου. Αναφέρει ότι άνθρωποι με λιπαρό δέρμα βιώνουν αύξηση στην έκκριση λιπαρότητας που μπορεί να οδηγήσει σε ακμή. Αντιθέτως, το ξηρό δέρμα όταν επηρεάζεται από το στρες θα εμφανίσει ερυθρότητα ή φλεγμονή στο δέρμα.
Το Σύστημα Αναζωογόνησης SAPPHIRE χρησιμοποιεί δονήσεις μικρο-φορτίων για να βελτιώσει με ασφάλεια την εμφάνιση του δέρματος. Το λίφτινγκ προσώπου με μικρο-φορτία χρησιμοποιεί υψηλής αποτελεσματικότητας τεχνολογίες που βοηθούν στην ενεργοποίηση των χημικών στο δέρμα του προσώπου που είναι υπεύθυνα για την υγεία και την ζωτικότητα.
Αυτές οι δονήσεις μικρο-φορτίων βοηθούν επίσης στη χαλάρωση του σώματος και μειώνουν τα στρεσογόνα ανθυγιεινά πρότυπα έντασης, γεγονός που επηρεάζει την νεανική εμφάνιση του δέρματός μας. Οι τεχνολογίες μικρο-φορτίων που προσφέρονται με το Σύστημα Ανανέωσης SAPPHIRE μπορεί να επιτύχουν:

• Bελτιωμένο μυϊκό τόνο σε πρόσωπο και λαιμό
• Aνύψωση στα μάγουλα και τα φρύδια
• Bελτιωμένη κυκλοφορία στο πρόσωπο
• Mείωση και εξάλειψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων
• Aπολέπιση του δέρματος
• Eνισχυμένη λυμφατική παροχέτευση
• Aποκατάσταση των βλαβών στο δέρμα από τον ήλιο
• Bελτίωση στο χρώμα του δέρματος
• Δυνατότητα διείσδυσης προϊόντων ομορφιάς (E-fuse)


Πολλοί, άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών έχουν άμεση εμπειρία από την μεταμόρφωση που προκύπτει από το SAPPHIRE: βελτιωμένος δερματικός τόνος, αυξημένη ελαστικότητα, μείωση των μαύρων κύκλων, μείωση της ακμής και μείωση των λεπτών γραμμών, είναι μία σειρά των μαρτυριών που έχουν περισυλλεγεί.
Μείωση Εθισμού
Το Health Resource Network έχει καταγράψει το στρες ως την κύρια αιτία για την ανάπτυξη του ακλοολισμού, της παχυσαρκίας, των αυτοκτονιών, του εθισμού στα ναρκωτικά, στα τσιγάρα και άλλες επιβλαβείς συμπεριφορές. Ερευνητές στο πεδίο των εθισμών θεωρούν τον εθισμό ως ανταπόκριση στο χρόνιο στρες. Γιατροί και ψυχολόγοι συνιστούν τα άτομα που υποφέρουν από κάποιον εθισμό να διαθέτουν 30 λεπτά κάθε μέρα για να χαλαρώνουν, να αναπνέουν βαθιά και να προσπαθούν να μην σκέφτονται τα στρεσογόνα που μπορεί να ενισχύουν την ανάγκη για χρήση.
Το συστατικό του κατευθυνόμενου οραματισμού σε μία συνεδρία SAPPHIRE ενθαρρύνει τον ακροατή να απομακρυνθεί από την ανάγκη να καταναλώσει οποιαδήποτε βλαβερή ουσία που θα έχει ως αποτέλεσμα την εξασθένηση του σώματος.

Ενίσχυση Αυτοεκτίμησης
Οι λέξεις που συνθέτουν τους ήχους του περιβάλλοντος ενός ανθρώπου έχουν άμεση σύνδεση ανάμεσα στον αυτοσεβασμό, την αγάπη στον εαυτό μας και την αυτοεκτίμηση. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί να επηρεάσει άντρες, γυναίκες και παιδιά από κάθε φυλή, δημογραφική κατηγορία ή γεωγραφική θέση. Τα παρακάτω περιγράφουν μία σειρά ερευνών που διενεργήθηκαν από ειδικούς στο θέμα της αυτοεκτίμησης και συνδέει τους θετικούς ήχους του SAPPHIRE ως έναν τρόπο βελτίωσης της αυτοεκτίμησης.
Έρευνα που διενεργήθηκε από τον Dr. Tomatis, οποίος έχει δημιουργήσει θεωρίες σχετικές με την εναλλακτική ιατρική της ακοής και της ακρόασης γνωστές ως Μέθοδος Tomatis (Tomatis Method) ή Audio-Psycho-Phonology (APP) δείχνει ότι οι ήχοι που ακούμε επηρεάζουν την ισορροπία και τον συντονισμό του σώματός μας. Μετά από την αρχική εισαγωγή θετικών ήχων, το σώμα βρίσκεται σε μία γενική αίσθηση ευεξίας, εσωτερικής γαλήνης και αίσθηση ελευθερίας που μπορεί να βοηθήσει στην πρόσληψη και στην εκπομπή πληροφοριών.
Η Elaine Sihera μία παγκοσμίως γνωστή αυθεντία στην συναισθηματική υγεία έχει επίσης μελετήσει τα αποτελέσματα του ακουστικού ερεθισμού και της αυτοεκτίμησης. Η Sihera βρήκε ότι οι λέξεις έχουν ισχυρό ρόλο στην ώθηση της αυτοεκτίμησής μας, της πίστης στον εαυτό μας και στην αυτοπεποίθησή μας. Προσθέτει πως οι λέξεις μπορούν να βεβαιώσουν ή να επικυρώσουν την συναισθηματική αίσθηση του εαυτού μας και συνεχίζουν να συντονίζονται μαζί μας μετά από μεγάλες χρονικές περιόδους.
Εξαιτίας αυτής της ισχυρής σύνδεσης ανάμεσα σε ό,τι ακούμε και στην αυτοεκτίμησή μας, είναι σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο να επανεπιβεβαιώνουμε την αυτοπεποίθηση και την αγάπη προς τον εαυτό μας ειδικά αν έχουμε ακούσει μία σειρά αρνητικών ακουστικών ερεθισμάτων. Η λεκτική κακοποίηση είναι δύσκολο να ταυτοποιηθεί αλλά έχει καταγραφεί ότι είναι ο πιο κοινός τύπος κακοποίησης και έχει την μεγαλύτερης διάρκειας επίδραση στην αυτοεκτίμησή μας• ό,τι ακούγεται έχει άμεση σύνδεση με την αυτοεκτίμηση.
Επιπλέον, υπάρχει μία σύνδεση ανάμεσα στο στρες και την αυτοεκτίμηση. Αν ένα άτομο παλεύει με την αυτοεκτίμηση, διαρκώς ψάχνει έγκριση και αποδοχή. Αυτή η αδιάκοπη ύπαρξη αυτο-αμφισβήτησης δημιουργεί μία κυκλική αδυναμία να λάβει αποφάσεις. Αυτή η αναποφασιστικότητα οδηγεί σε μία αύξηση του στρες.
Σύμφωνα με τον κλάδο της ψυχολογίας υπάρχει η θεωρία του κέντρου ελέγχου που προσδιορίστηκε ως «Η αντίληψη των παραγόντων που ευθύνονται για ένα αποτέλεσμα ή γεγονός» και εξηγεί πως τείνουμε να τοποθετούμε τον πυρήνα και την έδρα του ελέγχου στη ζωή μας είτε εσωτερικά (εγώ έχω τον έλεγχο), είτε εξωτερικά (οι άλλοι ή/και συνθήκες ελέγχουν τη ζωή μου). Ένα άτομο με πολύ υψηλό εσωτερικό κέντρο ελέγχου πιστεύει ότι οι ίδιες του οι πράξεις προκάλεσαν τα αποτελέσματα των γεγονότων αγνοώντας την πιθανότητα ότι μπορεί να ευθύνονται άλλοι άνθρωποι ή συνθήκες με αποτέλεσμα να επηρεάζεται αρκετά εύκολα η αυτοεκτίμηση τους όταν κάτι δεν πηγαίνει όπως θα ήθελαν.
Το Σύστημα Αναζωογόνησης SAPPHIRE προπονεί μέσω ενός συνδυασμού μουσικών και ακουστικών ερεθισμάτων για την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης. Η διπλή δόση θετικότητας με την ενίσχυση στην απόκριση της χαλάρωσης και της θετικές προτάσεις λειτουργεί ευεργετικά στην αυτοεκτίμηση και στην μείωση του στρες καθώς επίσης μπορεί να βοηθήσει το άτομο να μάθει πώς να ανταπεξέρχεται στο στρες ειδικά όταν το θέμα είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Καθώς η εσωτερική ομορφιά απηχείται προς τα έξω, η φυσική μας εμφάνιση είναι κάτι που χρειάζεται να της φερόμαστε με σεβασμό. Η φροντίδα του δέρματος, η μάχη των επιπτώσεων του χρόνου, του στρες, των περιβαλλοντικών ρυπογόνων και του πολυάσχολου τρόπου ζωής μπορεί να είναι πιεστική. Ωστόσο, βρίσκοντας τον χρόνο να προστατεύσετε την ευαίσθητη ισορροπία ανάμεσα στο στρες και στο δέρμα με υγιή εμφάνιση θα επιτρέψετε στην αυτοπεποίθησή σας να ξεχειλίσει προς τα έξω.

 

Join Dr. Anninou on Facebook