Τα νέα μας

Η Κβαντική Ιατρική Βιοανάδραση σύμμαχος στην αντιμετώπιση του COVID – 19 και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Η Κβαντική Ιατρική Βιοανάδραση δίνει τη δυνατότητα του ελέγχου της υγείας μας σε βάθος, με την ανίχνευση των αιτιών που στρεσάρουν τον οργανισμό και μειώνουν την αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος, κάνοντας τον επιρρεπή σε ιούς, βακτήρια, μικρόβια και κάθε είδους παθογένεια.

 

Οι αιτίες που δημιουργούν στρες στον οργανισμό μπορεί να είναι ψυχολογικοί παράγοντες, ακόμα και βιοχημικοί, καθώς το στρες δεν είναι μόνο μια νοητική ή ψυχολογική κατάσταση κόπωσης ή αγωνίας. Στους βιοχημικούς παράγοντες βρίσκονται οι ανεπάρκειες βιταμινών, ανόργανων στοιχείων, βασικών λιπαρών οξέων, αμινοξέων, η τοξικότητα, η ανισορροπία στη χλωρίδα του εντέρου, η χαμηλή κυτταρική ζωτικότητα, η αφυδάτωση, οι ελεύθερες ρίζες στους ιστούς, η χαμηλή οξυγόνωση και πολλά ακόμη. Το στρες λοιπόν, μπορεί να προκύψει από σωματικές, συναισθηματικές ή χημικές αιτίες, τις οποίες δεν μπορούμε να τις αντιληφθούμε γιατί δεν είναι ορατές ή αισθητές από εμάς. Ακόμη μπορεί να μην φαίνονται και από τις διαγνωστικές εξετάσεις, αν δεν μεταβάλλουν σημαντικά κάποια σωματική λειτουργία, όμως μπορούν να προκαλέσουν αποσυντονισμό στο σύστημα μας και να ελαττώσουν την αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

 

Υπάρχουν χιλιάδες ερευνητικά άρθρα από έγκυρες πηγές - Harvard, Yale, Vanderbilt, Mayo Clinic -για τον μηχανισμό που ενεργοποιεί το στρες και πώς επιδρά αρνητικά στο ανοσοποιητικό σύστημα. Μια σημαντική πληροφορία είναι πως το στρες στον οργανισμό ξεκινά με την ενεργοποίηση ενός συναγερμού στο σώμα, ο οποίος προκαλεί κάποια αισθητά συμπτώματα. Τα συμπτώματα είναι η ενημέρωση του σώματος για την ανισορροπία που του συμβαίνει. Ωστόσο, αν το στρες συνεχιστεί, το σώμα εισέρχεται σε μια κατάσταση προσαρμογής, γίνεται ασυμπτωματικό και σε αυτό το σημείο η ασθένεια μπορεί να προοδεύει όσο τα συμπτώματα δεν γίνονται αισθητά. Η έλλειψη συμπτωμάτων λοιπόν, δεν είναι πάντα σημάδι της βέλτιστης υγείας. Για αυτό τον λόγο είναι σημαντική η μείωση και διαχείριση του στρες και η αναγνώριση και η ανίχνευση των αιτιών που βρίσκονται πίσω από τα συμπτώματα.

 

Επιπλέον, πέρα από τον παράγοντα του στρες, η διατήρηση ενός υγιούς βιολογικού εδάφους σε κυτταρικό επίπεδο μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή των ασθενειών, των νόσων και των ιών, συμπεριλαμβανομένου του COVID – 19.

 

H ιατρική συσκευή Κβαντικής Βιοανάδρασης αναφέρει στοιχεία για τις παραμέτρους:

 

  • Voltage που υποδηλώνει την επινεφριδική λειτουργία και ντοπαμίνη
  • Amperage που υποδηλώνει την εγκεφαλική λειτουργία και σεροτονίνη
  • Resistance που υποδηλώνει τη γενική υγεία σώματος, την αντίσταση σε παθογόνα και το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Hydration που υποδηλώνει την ικανότητα του οργανισμού να απορροφά νερό
  • Oxygenation που υποδηλώνει την κυκλοφορία οξυγόνου στο αίμα
  • Proton Pressure που υποδηλώνει το κυτταρικό pH, την οξύτητα ή την αλκαλικότητα του οργανισμού
  • Cellular Vitality που αντανακλά την υγεία των κυττάρων
  • Phase Angle που αντικατοπτρίζει την ικανότητα του σώματος στην ανάπλαση των κυττάρων και χρησιμεύει και σαν δείκτης κυτταρικής γήρανσης
  • Reactance Speed που αντικατοπτρίζει την ταχύτητα με την οποία το σώμα μας ανταποκρίνεται στις παθογένειες
  • Resonant Frequency Pattern που αντικατοπτρίζει την υγεία του νευρικού συστήματος, το συσσωρευμένο στρες, τα ανεπεξέργαστα συναισθήματα
  • Και πολλούς ακόμη παραμέτρους

Βάσει των παραπάνω τιμών, δημιουργείται μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του οργανισμού και που πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας ώστε να έχουμε βέλτιστη υγεία.

 

Με την συστηματική χρήση την Κβαντικής Ιατρικής Βιοανάδρασης και με την εξατομικευμένη καθοδήγηση στις κατάλληλες τροφές, βιταμίνες και σε ό,τι χρειάζεται ο οργανισμός βάσει της βιοχημικής του ταυτότητας και των αποτελεσμάτων που δίνονται από τη συσκευή, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα υγιές βιολογικό έδαφος και λιγότερο στρες στον οργανισμό.

 

Με φυσικό, μη επεμβατικό τρόπο, ο οργανισμός αποκτά ενισχυμένη άμυνα έναντι των ιών, των βακτηρίων και κάθε μικροοργανισμού που μπορεί να δημιουργήσει δυσλειτουργία, ενώ ταυτόχρονα γίνεται εστίαση στις δυναμικές και σύνθετες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των παραγόντων της συμπεριφοράς, του κεντρικού νευρικού συστήματος, του ενδοκρινικού και του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

 

Επιστροφή σε όλα τα νέα