Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Κβαντική Βιο-Ανάδραση INDIGO και Διαβήτης

Τώρα έχεις την επιλογή. Μπορείς να διαχειρισθείς  και να μειώσεις το stress του διαβήτη και άλλες επιπλοκές του με την Κβαντική Βιο-Ανάδραση INDIGO την καλύτερη συσκευη computerized integrative medicine.

Εκτιμάται ότι 350 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επηρεάζονται από το διαβήτη, άποιος διαβήτης (Diabetes Insipidus) και σακχαρώδης διαβήτης (Diabetes Mellitus) και  πολλοί από τους οποίους αγνοούν εντελώς τη ζημία που γίνεται στο σώμα τους. Μερικά από τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν μια μεταλλική γεύση στο στόμα, κόπωση, ζάλη, εναλλαγές της διάθεσης, μειωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, αδυναμία εστίασης ή συγκέντρωσης και περίπου το 80 %  θα πεθάνουν από εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή νόσο. Πολλοί θα υποφέρουν από σοβαρές επιπλοκές στην υγεία τους, συμπεριλαμβανομένης της βλάβης των νεύρων (νευροπάθεια), νεφρικής ανεπάρκειας, τύφλωσης, περιοδοντικών ασθενειών, κακής κυκλοφορίας και κακής επούλωσης των πληγών που μπορούν συχνά να οδηγήσουν σε ακρωτηριασμό. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία είναι τρομακτικά, αλλά τα καλά νέα είναι ότι ο διαβήτης μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Τα άτομα με διαβήτη πρέπει να έχουν ενεργό συμμετοχή στην καθημερινή διαχείριση της νόσου τους. Αυτό συμβαίνει με την σωστή λήψη του φαρμάκου που έχει συνταγογραφηθεί από το γιατρό τους, την παρακολούθηση των επιπέδων της γλυκόζης τους, την άσκηση, τις κατάλληλες διατροφικές επιλογές, καθώς και τη μείωση του άγχους τους. Οι ενδοκρινολόγοι τώρα υποθέτουν ότι η αύξηση του στρες και τα αυξημένα  επίπεδα κορτιζόνης, καθώς και οι φλεγμονές είναι οι προάγγελοι της παχυσαρκίας αλλά και του διαβήτη τύπου δύο.

Το υπερβολικό ή παρατεταμένο στρες, και οι αυξημένοι δείκτες φλεγμονών επηρεάζουν επίσης αρνητικά τόσο την αντίσταση στην ινσουλίνη όσο και την νευροπάθεια. Η Ιατρικη Κβαντική Βιο-Ανάδραση μπορεί να βοηθήσει! Μελέτες σε ανθρώπους με μη ινσουλινοεξαρτώμενο διαβήτη έδειξαν ότι με την εκπαίδευση και την κβαντική Βιο-Ανάδραση, ο μέσος όρος της γλυκόζης στο αίμα και της HbA1c μειώθηκαν σημαντικά. (Cox, Grower-Dowling, McGinnis, McGrady, 2005). Άλλες μελέτες με Κβαντική Βιο-Ανάδραση και διαβήτη έχουν δείξει μείωση της κατάθλιψης και του στρες καθώς και βελτιωμένο ύπνο, (McGrady, 2002) γεγονός που υποδηλώνει μια ψυχολογική συνιστώσα στη ρύθμιση της γλυκόζης στο αίμα. Η Louise Hay αναφέρει ότι το πάγκρεας είναι ένα όργανο που συνδέεται με τη χαρά. Αυτή η μελέτη προτείνει ότι τα άτομα με καταπιεσμένη χαρά και όσοι πάσχουν από κατάθλιψη / στρες μπορεί να είναι πιο επιρρεπείς στο διαβήτη, και στις καταστροφικές συνέπειές του.

(Μπορείτε να θεραπεύσετε τη ζωή σας, Louise Hay)

Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση  INDIGO έχει επίσης τη μοναδική ικανότητα να αποκαλύψει πώς τα συναισθήματα και άλλες αντιδράσεις στο στρες μπορεί να συμβάλλουν στον διαβήτη. Αυτό μας επιτρέπει να εκπαιδεύσουμε τους πελάτες μας ως προς ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής τους,  τις αντιδράσεις τους για την αποκατάσταση μίας υγιέστερης ομοιόστασης και να επηρεάσουμε θετικά την ποιότητα της ζωής τους.

Οι άνθρωποι με διαβήτη χρειάζονται πολλαπλές παρεμβάσεις για την επίτευξη των γλυκαιμικών τους στόχων. Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση με τις θεραπείες Indigo έχει αποδειχθεί ένα χρήσιμο βοήθημα για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας. Η Κβαντική Βιοβιο-ανάδραση  INDIGO βοηθά τα άτομα με διαβήτη  στην επίτευξη των στόχων τους για φυσιολογικά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα τους και για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στη μείωση του στρες με άλλα προβλήματα υγείας όπως: εμμηνόπαυση, απώλεια βάρους, συναισθηματικά προβλήματα, αλλεργίες, άγχος, πόνος στην πλάτη, χρόνια κόπωση, χρόνιος πόνος και τραυματισμοί, κατάθλιψη, πεπτικά προβλήματα, ευαισθησίες σε τρόφιμα, πονοκεφάλους, υψηλή αρτηριακή πίεση, αϋπνία, ημικρανία, διαταραχές του δέρματος, άγχος, ιοί, αδύναμο ανοσοποιητικό, δυσκοιλιότητα και πολλά άλλα.

Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση η είναι μια μη παρεμβατική θεραπευτική τεχνολογία που ενεργειακά σκανάρει και εναρμονίζει τους στρεσογόνους παράγοντες και τις ανισορροπίες του σώματος. Η συσκευή επαναφέρει το σώμα σας στη φυσική υγεία και την ισορροπία της με τη μείωση των παραγόντων πίεσης που προκαλούν ασθένειες. Εκτιμάται ότι το στρες είναι η αιτία του  85 % της νόσου. Το στρες μπορεί να προέλθει από διάφορες πηγές, όπως οι εξής: τοξικότητα, συναισθηματικό ή σωματικό τραύμα, παθογόνα, ψυχική παράγοντες, αλλεργίες, κληρονομικότητα, έλλειψη θρεπτικών ουσιών, και διεστραμμένη ενέργεια ή γεωπαθητικό στρες (π.χ. η ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων).

Η ιατρική θεραπεύει το σώμα.

Η ψυχολογία θεραπεύει το νου και τα συναισθήματα.

Η  Κβαντική Βιο-Ανάδραση με το Indigo ασχολείται με όλους αυτούς τους επιμέρους τομείς, σε ένα ενιαίο επίπεδο. Ο οργανισμος μας πρέπει να αντιμετωπιστεί σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά και ψυχολογικά για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα και η δυναμική υγεία.

Ένα EEG (Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα) καταγράφει τα εγκεφαλικά κύματα που δημιουργούν ηλεκτρική ενέργεια όταν ενεργοποιούνται από τα νεύρα.

Ένα ΗΜΓ (ηλεκτρομυογράφημα) μετρά την ηλεκτρική αγωγιμότητα της βράχυνσης των μυών όταν διεγείρονται από την πυροδότηση των νευρικών κυττάρων.

Ένα ΗΚΓ (Ηλεκτροκαρδιογράφημα) μετρά την ηλεκτρική αγωγιμότητα της καρδιάς.

Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση Indigo μετρά και ισορροπεί την EPR (ηλεκτρο-φυσιολογική δραστηριότητα).

Το παρατεταμένο στρες μπορεί να οδηγήσει σε πολλές ασθένειες όπως η κατάθλιψη και το άγχος, οι ορμονικές διαταραχές, η χρόνια κόπωση, η αυξημένη αρτηριακή πίεση και άλλα. Πολλές  διαταραχές, π.χ. ο διαβήτης, η υπέρταση, η παχυσαρκία, ο καρκίνος, οι ενδοκρινικές διαταραχές, και μια ποικιλία από διαταραχές ψυχικής υγείας, έχουν ισχυρούς συσχετισμούς με το αδιαχείριστο ή παρατεταμένο στρες. Το σύστημα Βιο-Ανάδρασης Indigo βασίζεται σε πολλά χρόνια έρευνας στην κβαντική φυσική και χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνολογία με εκείνη των CT Scan, EEG και ECG, που όλα μετρούν την ηλεκτρική δραστηριότητα του σώματος για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ατόμου.

Σε λιγότερο από 5 λεπτά η ιατρική συσκευή Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης INDIGO (The Best in Computerized Integrative Medicine) θα σβανάρει την αντίδρασή σας στις ενεργειακές συχνότητες για περισσότερα από 11.000 σημεία στο σώμα σας (σωματικές, συναισθηματικές, πνευματικές, ψυχικές και περιβαλλοντικές πτυχές) και μετά τον εντοπισμό των παραγόντων πίεσης, το σύστημα παρέχει στη συνέχεια ενέργειες εξισορρόπησης πίσω σας σώμα για να διορθωθούν οι ανισορροπίες και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το στρες.

Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση Indigo μπορεί να σας βοηθήσει να:

 

  • χαλαρώσετε πιο γρήγορα και να βελτιώσετε τον ύπνο σας, να μειώσετε το άγχος και τη νευρικότητα

 

  • ενισχύσετε την πνευματική διαύγεια, τη μνήμη και να βελτιώσετε την συγκέντρωση

 

  • βελτιώσετε την γενική υγεία και ευεξία

 

  • Ισορροπείστε όλους τους Νευροδιαβιβαστές (σροτονινή, ντοπαμινή, GABA)

 

  • μειώσετε τον θυμό, τον φόβο και την κατήφεια

 

  • αυξήσετε την ευελιξία των μυών και τον συντονισμό

 

  • μειώσετε τον πόνο

 

  • βελτιώστε την επιδερμίδα και τις ρυτίδες με την παροχή Κβαντικών συχνοτήτων κολλαγόνου, ελαστίνης, κλπ

 

Τα πάντα για μια Καλύτερη Ποιότητα Ζωής !

 

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

 

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

 

 

 

 

 

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα