Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Τι αφορά η Βιοπληροφορική Κβαντική Ιατρική (Computerized Integrative Quantum Medicine) και Κβαντική Βιο-Ανάδραση

Η αξιολόγηση ενός ασθενή δεν αφορά απλώς στην εύρεση ενός πβολήματος ή μίας ασθένειας. Μπορούν να ληφθούν επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική του θέαση και αφού θα έχουν εξεταστεί όλα τα πεδία, μπορούν να οδηγήσουν στην αποκατάσταση της βέλτιστης υγείας. Αυτό είναι που κάνει η Βιοπληροφορική Ιατρική – βλέπει το αόρατο ή την άυλη πλευρά του ατόμου με σκοπό να μπορέσει να προσεγγίσει μία διαφορετική ποιότητα της πληροφορίας. Πρόκειται για την κατανόηση του ατόμου σε όλα τα επίπεδα – νοητικό, πνευματικό, κοινωνικό, σωματικό,  συναισθηματικό και περιβαλλοντικό. Είναι σημαντικό να κοιτάξουμε τις παραμέτρους που, όχι μόνο μας οδηγούν στην κατανόηση του τί πηγαίνει στραβά, αλλά και στην ανακάλυψη των κατάλληλων στοιχείων που χρειάζεται να επανισορροπήσουν, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η πλήρης δυναμικοτητα του πελάτη.

 

Πώς συνδέεται ο νους με το σώμα; Πώς μπορούμε να καταλάβουμε την σχέση ανάμεσα στα συναισθήματα, τις συγκρούσεις και τις χρόνιες ασθένειες; Η λύση και οι θεραπείες για πολλές ασθένειες βρίσκονται στην κατανόηση αυτών των παραγόντων. Η ιατρική αντιμετωπίζει τώρα την ίδια πρόκληση στην προσπάθεια να δώσει λύσεις σε σύνθετες ασθένειες με μόνο  προσεγγίσεις στα συμπτώματα της ασθένειας – όταν το πρόβλημα βρίσκεται σε πολύ βαθύτερο επίπεδο, απαιτώντας μία πιο εμβαθυμένη κατανόηση της πολυπλοκότητας της ανθρώπινης πραγματικότητας.

Χωρίς μία θεώρηση όπως αυτή που ορίζεται απο την κβαντική φυσική, δεν μπορούμε να πάμε πέρα από το ορατό για να φτάσουμε στις αόρατες πραγματικότητες. Στο μέλλον, η νέα Βιοπληροφορική Κβαντική Ιατρική δεν θα πρέπει μόνο να μελετά το φυσικό μοντέλο της ανατομίας, αλλά θα χρειαστεί επίσης να επεκτείνει την γνώση για να συμπεριλάβει την επιστήμη της κβαντικής φυσικής και της πιο πρόσφατης έρευνας στην νευροανατομία, στην νευροηλεκτρο-φυσιολογία και στην κβαντική Βιο-Ανάδραση.

Πριν από πενήντα χρόνια, εμφανίστηκε η κβαντική φυσική ως νέο επιστημονικό πρότυπο και μοντέλο κατανόησης της πραγματικότητας. Έφερε επανάσταση στην κοινωνία μας σε πολλά επίπεδα, πυροδοτώντας συζητήσεις για την επιστήμη vs. της πνευματικότητας/ συνείδησης, μεταμορφώνοντας τον πυρήνα της κοινωνίας μας. Είναι τώρα ώρα να επαναπροσδιορίσουμε μία μορφή βιοπληροφορικής κβαντικής ιατρικής, βασισμένης στο νέο επιστημονικό μοντέλο κατανόησης του σύμπαντος σύμφωνα με την κβαντική φυσική.

Ένας πρωτοπόρος κβαντικός φυσικός, ο Amit Goswami, Ph.D., έχει ήδη θέσει το θεμέλιο για αυτό στο βιβλίο του «The Quantum Doctor», έναν οδηγό υγείας και ίασης για κβαντικούς φυσικούς επιστήμονες. Κάποια ιατρικά πανεπιστήμια έχουν ενσωματώσει αυτήν την νέα κβαντική επιστήμη ως μέρος μίας ολοκληρωτικής θέασης της ιατρικής.

Η Βιοπληροφορική Κβαντική Ιατρική και κβαντική Βιο-Ανάδραση δεν είναι μόνο το κλειδί για την επίλυση της τρέχουσας κρίσης υγειονομικής περίθαλψης, αλλά θα οδηγήσει επίσης σε ένα νέο όραμα ολοκληρωτικής υγειονομικής περίθαλψης που δεν θα βασίζεται μόνο στην ασθένεια, αλλά στην πλήρη δυναμικότητα του ατόμου. Η κατανόησή μας για το ανθρώπινο σώμα θα επεκταθεί στην συμπερίληψη των συστημάτων ενέργειας του σώματος, στις νοητικές και συναισθηματικές συνδέσειες με το υλικό σώμα. Θα ανοίξει την πόρτα για δημιουργικές, νέες προσεγγίσεις στην ίαση που έχουν την ευκαιρία να λύσουν προβλήματα ακόμα ανεπίλυτα από την συμβατική ιατρική, ειδικά στα πεδία των χρόνιων και εκφυλιστικών ασθενειών.

Η Βιοπληροφορική Κβαντική Ιατρική  και Κβαντική Βιο-Ανάδραση η  αφορά το να είμαστε πιο ανθρώπινοι κα να έχουμε ολιστική προοπτική της σχέσης του γιατρού με τον ασθενή. Υπάρχουν περισσότερα να δούμε σε αυτήν την σχέση από την σχετική υλική πραγματικότητα.

Ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης που βασίζεται στις αρχές της κβαντικής φυσικής – Βιοπληροφορικής Κβαντικής Ιατρικής – η Κβαντική Βιο-Ανάδραση ανοίγει την πόρτα σε νέες δυνατότητας αντιμετώπισης και ίασης,  . Μας δίνει επιπλέον την ευκαιρία να ανασυγκροτήσουμε και να επανανθρωπίσουμε την ιατρική.

 

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα