Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Νιώθετε Πεσμένοι, Έχετε Χρόνια Κόπωση;

 

Μπορείτε να Νιώσετε Καλύτερα ΤΩΡΑ. Γίνετε καλύτερα ΤΩΡΑ και Αλλάξτε την Ενέργειά σας.

Πώς;

Με το Quantum Pulse για μόνο μερικά λεπτά ή με μία συνεδρία Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης (SCIO/INDIGO/EDUCTOR) διάρκειας έως και μίας ώρας, θα νιώσετε επαναφορτισμένοι και ανανεωμένοι αν αισθάνεστε ότι η ενέργειά σας είναι χαμηλά.

Βρείτε ποια είναι τα στρεσογόνα που σας ρίχνουν με μία Αναφορά Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης για το Προφίλ του Στρες – με το εξειδικευμένο όνομα Αναφορά Κβαντικής Διαύγειας (35 σελίδες με λεπτομερή καταγραφή των στρεσογόνων σας για εντοπισμό του στρες, διαχείριση του στρες και μείωση του στρες). Τονώστε την ενέργειά σας καθώς η Συσκευή Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης διενεργεί την βιο-ανάδραση σας και επαναφορτίζει τις πεσμένες σας μπαταρίες.

Όλοι έχουν μία Βιοχημική Ταυτότητα, οπότε σύμφωνα με την μοναδική σας κατάσταση μπορείτε να φέρετε τον εαυτό σας σε ισορροπία και αρμονία χωρίς παρενέργειες μέσω της χαλάρωσης και του διαλογισμού με την Εκπαίδευση Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης SCIO/INDIGO/EDUCTOR την πιο πρόσφατη εξέλιξη στην Βιοπληροφορική Κβαντική Ιατρική.

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα