Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Απώλεια Βάρους

Το στρες μπορεί να συμβάλει στην διατήρηση του λίπους από το σώμα με διάφορους τρόπους. Όταν το λίπος πρωτο-παρουσιάζεται προκαλεί στο σύστημά σας μία χημική αντίδραση, συγκεκριμένα υπερχείλιση της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης. Η κορτιζόλη προκαλεί την μεγέθυνση μεμονωμένων λιποκυττάρων και την συσσώρευση κοιλιακού λίπους.

Η κορτιζόλη μπορεί επίσης να προκαλέσει την επιβράδυνση του μεταβολισμού μας, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη αύξηση βάρους από αυτή που θα είχατε κανονικά αν δεν βρισκόσασταν σε κατάσταση στρες. Επιπλέον, το στρες μπορεί να προκαλέσει λαιμαργία! Με την βοήθεια του προγράμματος Eterna Shape Program του Συστήματος Αναζωογόνησης Eternale μπορείτε να αρχίσετε να επανεκπαιδεύετε το σώμα και τον νου σας για να επιθυμείτε μόνο τροφές που είναι ευεργετικές στην βελτίωση της υγείας σας. Μετά από μία συνεδρία Eternale οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τον εαυτό τους να θέτει φυσικά το ερώτημα “είναι αυτή η τροφή αρκετά καλή για μένα;” όταν προσπαθούν να ικανοποιήσουν την λαιμαργία τους.

Με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις, το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale μπορεί επίσης να μειώσει την αποθήκευση λίπους· άλλη μία ευεργετική παρενέργεια της σωστής διαχείρισης του άγχους και ανάρρωσης από παρατεταμένο στρες. Τα υψηλότερα επίπεδα στρες συνδέονται με την περίσσεια στην αποθήκευση λίπους και την αύξηση του κοιλιακού λίπους. Το Eternale διεγείρει την μνήμη, υπενθυμίζοντας στο σώμα ότι τα πεπτικά σας όργανα θα κάνουν αυτά που ήταν σχεδιασμένα να κάνουν εύκολα και φυσικά.Ο κατευθυνόμενος οραματισμός παίζεται στον συνειδητό σας νου σε μία κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης στην διάρκεια μίας συνεδρίας· αντηχώντας στο σώμα την δύναμη πιο υγιεινών επιλογών όταν ψάχνει για τροφή.

Το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale μπορεί επίσης να παράσχει υποστήριξη για τους τρεις τύπους διατροφικών διαταραχών, την νευρική ανορεξία, την νευρική βουλιμία και την διαταραχή της τροφικής κραιπάλης. Τα στατιστικά είναι τρομακτικά· ένα εκτιμώμενο έξι τοις εκατό του ενήλικου πληθυσμού των ΗΠΑ θα υποφέρει από διατροφικές διαταραχές. Ο ρυθμός θνησιμότητας μεταξύ των ανθρώπων με ανορεξία έχει εκτιμηθεί στο 0.56 τοις εκατό τον χρόνο, που είναι περίπου 12 φορές υψηλότερος από τον ετήσιο ρυθμό θανάτων από όλες τις αιτίες θανάτου μεταξύ γυναικών ηλικίας 15-24 στον γενικό πληθυσμό. Πολλές μελέτες καταδεικνύουν ότι τα στρεσογόνα γεγονότα είναι μεταξύ των πρωταρχικών αιτιών των διατροφικών διαταραχών.

Η μείωση του στρες όποτε είναι δυνατόν είναι ζωτική για μία μακρά και υγιή ζωή· η συμμετοχή σε συνεδρίες με το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale μπορεί να βοηθήσει στην μείωση του στρες και να παράσχει στο σώμα ένα ήρεμο καταπραϋντικό περιβάλλον. Κάντε ένα διάλειμμα με το Eternale και μάθετε πώς η μείωση του στρες μπορεί να διευκολύνει την απώλεια βάρους και να υποστηρίξει πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

 

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

 

 

 

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα