Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Το EternaleTM στα Νέα

Σπα  EternaleTM – Δελτίο Τύπου

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου από τις 6 - 9 μ.μ. το Σπα  EternaleTM γιορτάζει το Μεγάλο Άνοιγμα στο Κάλγκαρυ. Οι εγκαταστάσεις στο Κάλγκαρυ θα είναι οι πρώτες από πολλές περιοχές που προγραμματίστηκαν να ανοίξουν σε όλο τον κόσμο· ήδη επενδυτές της εταιρείας προχωρούν στην αναπαραγωγή του μοντέλου.

Το Σύστημα Ομορφιάς EternaleTM είναι το πρώτο στο είδος του που δουλεύει χαλαρώνοντας τους μύες που προκαλούν γραμμές στο πρόσωπο, ρυτίδες και ανθυγιεινά πρότυπα κρατήματος στο οργανικό σώμα. Ταυτοχρόνως ο πελάτης ακούει κατευθυνόμενη ενόραση και ακουστικές ασκήσεις χαλάρωσης που υποστηρίζουν την μεταμόρφωση του ανθυγιεινού συστήματος πεποιθήσεων, τις αποκλίσεις και την ένταση· ενώ όμορφες μουσικές συνθέσεις ακούγονται με τόνους Σολφέζ για να διεγείρουν καταστάσεις βαθιάς γαλήνης και διαλογισμού.

Το Σπα EternaleTM είναι μία εντελώς μοναδική εξέλιξη της παραδοσιακής Βιομηχανίας Σπα· προσφέροντας μία νέα πρωτότυπη τεχνολογία που μετασχηματίζει τον ορισμό και την εμπειρία χαλάρωσης και ομορφιάς. Ενώ οι περισσότερες υπηρεσίες σπα εστιάζουν στην δημιουργία ομορφιάς από έξω· το EternaleTM δουλεύει για να φέρει μπροστά την φυσική εσωτερική ομορφιά των πελατών, την χαλάρωση, την αυτοπεποίθηση και την αυτο-εκτίμηση.

Το Σπα EternaleTM προσφέρει μία προσιτή «επιχείρηση σε ένα κουτί» εναλλακτική των ακριβών επενδύσεων που απαιτούνται όταν μπαίνετε στην βιομηχανία των σπα· το ενδεχόμενο εισόδημα για το Σπα EternaleTM αυξάνεται σημαντικά λόγω της αυτοματοποιημένης φύσης αυτών των υπηρεσιών· και φανταστικές δυνατότητες εισοδήματος από προϊόντα.

Παρακαλούμε τηλεφωνήστε για να μάθετε για τα πακέτα μας ομορφιάς και μείωσης του στρες, για τα πακέτα εταιρικής ευεξίάς και κουπόνια δώρων. Για να κλείσετε την συνεδρία σας καλέστε στο 40 - ETERNALE or 1(403) 837 6253 ή επισκεφθείτε το www.spaeternale.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την ευκαιρία παρακαλούμε επικοινωνήστε με το  stacey@thequantumalliance.com

Σύστημα αναζωογόνησης EternaleTM – Δελτίο Τύπου

Η Nadine Cutright είναι η ιδρύτρια και δημιουργός του επαναστατικού Συστήματος Αναζωογόνησης EternaleTM. Κέρδισε ένα Bachelor’s από το UCLA στις Καλές Τέχνες. Είναι πιστοποιημένη υπνοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια διατροφολόγος και ειδική βιοβιο-ανάδρασης που έχει εργαστεί με συμπληρωματικές θεραπείες για πάνω από 25 χρόνια. Πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι να διαχειριστούν την ευεξία και την ομορφιά τους. «Ό,τι και αν πιστεύει ο νους, το σώμα θα ακολουθήσει» είναι ένα δόγμα που μοιράζεται με τους πελάτες της.

Ακολουθώντας το ταξίδι της για να παραδόσει τα εργαλεία για την απόλυτη ευεξία, άρχισε ως κατασκευάστρια του EternaleTM πριν από εφτά χρόνια· ερευνώντας, σχεδιάζοντας και σε συνεργασία με μία ομάδα ειδικών υψηλής εξειδίκευσης από διάφορα πεδία του παραδείγματος της ευεξίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκτεταμένο, συνεκτικό πρόγραμμα EternaleTM. Το σύστημα προϊόντων EternaleTM είναι τώρα ένα διεθνές φαινόμενο, συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη συμμετοχή από ολόκληρο τον κόσμο.

Στην καρδιά του Συστήματος Αναζωογόνησης EternaleTM βρίσκεται ένα εξεζητημένο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για να εκπληρώσει την απαίτηση του κόσμου για ενεργητικά προγράμματα που είναι μη-παρεμβατικά, απαλλαγμένα από το ρίσκο των παρενεργειών και που παράγει εκπληκτικά αποτελέσματα. Η εταιρεία εκτιμά την φιλοσοφία «δοκίμασε πρώτα την ενέργεια» και σκοπός της είναι να συνεχίσει να φέρνει τα καλύτερα προϊόντα, τεχνολογία και «εντυπωσιακές επιδράσεις από το ανεπαίσθητο» στο προσκήνιο της κίνησης ομορφιάς και ευεξίας.

Η χρήση ανεπαίσθητων ενεργητικών στον κόσμο της ομορφιάς και της ιατρικής έχει μακρά ιστορία. Πολλές ζωτικές λειτουργίες στο σώμα ελέγχονται ή πυροδοτούνται από ηλεκτρικές τάσεις και φορτία. Τα πάντα από τους νευρώνες ως την κίνηση των μυών εξαρτώνται από τα ανεπαίσθητα σήματα μέσα στο σώμα, περιλαμβανομένης της καρδιάς. Μερικά από αυτά τα ηλεκτρικά σήματα μπορούν να μετρηθούν μέσω του δέρματος, με τον σωστό εξοπλισμό. Ένα γνωστό παράδειγμα είναι το ηλεκτροκαρδιογράφημα, ή ECG, που δείχνει τις ενεργές τάσεις του μυ της καρδιάς καθώς αντλεί αίμα στο σώμα. Πολλές άλλες συσκευές εκμεταλλεύονται αυτό το φαινόμενο στην καθημερινή πρακτική, από τους ανιχνευτές ψέματος που εντοπίζουν τις αντιδράσεις στο στρες στα στοιχεία ελέγχου της κίνησης στα σύγχρονα παιχνίδια που χρησιμοποιούν αισθητήρες στο κεφάλι για να αντανακλούν τις διαφορές στα εγκεφαλικά κύματα και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να κινήσουν εικόνες στην οθόνη του υπολογιστή.

Ομοίως, ανεπαίσθητα και καταπραϋντικά φορτία που εφαρμόζονται στο δέρμα μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση και μία ποικιλία εργαλείων έχει χρησιμοποιηθεί από αισθητικούς όπως και από χρήστες του σπιτιού. Άλλα παραδείγματα περιλαμβάνουν μία ποικιλία μηχανημάτων μασάζ και συσκευές χωρίς συνταγή για αποτρίχωση.

Το EternaleTM και μετράει και δημιουργεί σήματα εξόδου έως και σε 12 τοποθεσίες στο σώμα κάθε φορά. Μπορεί να διαβάσει πολύ λεπτά σήματα στο δέρμα, όπως επίσης επιλεκτικά να στείλει διάφορα καταπραϋντικά κύματα σε διαφορετικές συχνότητες και εύρος.

Το EternaleTM καθοδηγείται από ένα λογισμικό PC, που υπολογίζει τις διάφορες αναλύσεις που στέλνονται από την συσκευή EternaleTM και έπειτα καθορίζει ποια ανταποκρίνεται, όπως ο τύπος κύματος, η συχνότητα και το εύρος του αποτελέσματος. Αυτή η πληροφορία επιστρέφει πίσω στην συσκευή EternaleTM, που έπειτα δημιουργεί και εξάγει τα κύματα όπως απαιτούνται στην οθόνη του υπολογιστή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το EternaleTM, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, www.thequantumalliance.com ή τηλεφωνήστε μας στο 877-388-2007.

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

 

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

 

 

 

 

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα