Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Βιο-Ανάδραση Κρυστάλλων

Crystal_photo

 

Τα Βασικά για την Ίαση με Κρυστάλλους

Η εναλλακτική ίαση είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς του ιατρικού κόσμου. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στις εναλλακτικές θεραπείες για να ιάνουν τους εαυτούς τους με μηδενική πιθανότητα παρενεργειών. Οι κρύσταλλοι είναι ένα όμορφο κομμάτι αυτής της κίνησης.

Παραθέτουμε μερικούς φανταστικούς κρυστάλλους που θα σας βοηθήσουν να ιάνετε τον εαυτό σας.

Ο Salt crystal rocks βελτιώνει την ποιότητα του αέρα εμπλουτίζοντάς τον με αρνητικά ιόντα. Αυτά τα ιόντα είναι φυσικοί ιονιστές του αέρα και ωφελούν με πολλούς τρόπους την υγεία. Ασθενείς που υποφέρουν από χρόνια συμφορητικά προβλήματα αντιμετωπίζονται με την χρήση αυτών των κρυστάλλων.

Οι Κρύσταλλοι Rose quartz έχουν την ικανότητα να γαληνεύουν και να ηρεμούν το άτομο. Ο κρύσταλλος ενθαρρύνει την αγάπη για τον ασθενή και για τους άλλους. Αυτός ο κρύσταλλος έχει ένα ζεστό ροζ χρώμα και ιαίνει τις οργανικές ασθένειες της καρδιάς και τα συναισθηματικά προβλήμτα της καρδιάς. Κρεμώντας αυτόν τον κρύσταλλο γύρω από τον λαιμό σας σε στιγμές θλίψης θα ενισχυθεί η φυσική ίαση.

Ο Φθορίτης είναι ένας κρύσταλλος που προστατεύει έναντι των αρνητικών ενεργειών και της αρνητικότητας από ανθρώπους που βρίσκονται γύρω. Απορροφά την αρνητικότητα και την κρατά σε απόσταση. Τοποθετώντας τον φθορίτη στην κρεβατοκάμαρα την νύχτα θα βοηθήσει για έναν ξεκούραστο νυχτερινό ύπνο. Ο φθορίτης θα απορροφήσει τις αρνητικές ενέργειες που ευθύνονται για τα άσχημα όνειρα και τον ταραγμένο ύπνο.

Ο Λαζουρίτης είναι ένας ενεργειακός κρύσταλλος από την Αίγυπτο που ξεκλειδώνει τα μυστήρια και βοηθά την κίνηση μέσω των συναισθημάτων και τα μπλοκαρίσματα σύγχυσης. Επιπλέον, σκάβει σε βάθος μέσα στην λάσπη, μέχρι να φτάσει στην γενεσιουργό αιτία των προβληματικών ζητημάτων.

Ο Αιματίτης είναι γνωστός ως η "πέτρα του νου". Φέρνει νοητική οργάνωση και είναι πολύ γειωτικός και ηρεμηστικός. Βοηθά στην πρωτότυπη σκέψη, στην λογική σκέψη, και στα μαθηματικά. Μειώνει την αρνητικότητα και μπορεί να βοηθήσει στην ισορρόπηση σώματος/νου/πνεύματος. Σωματικά έχει χρησιμοποιηθεί για να κρατά το σώμα δροσερό, για να μειώνει τις διαταραχές του αίματος, τα νευρικά προβλήματα και την αϋπνία, καθώς επίσης για να ευθυγραμμίζει την σπονδυλική στήλη και να βοηθά στην επιδιόρθωση των σπασμένων οστών. Ο αιματίτης συνδέεται με το πρώτο (βάση) τσάκρα. Ο αιματίτης είναι καλός στην γείωση της υπερβολικής ενέργειας και ενεργεί ως σταθεροποιητική δύναμη.

Ο Κυανίτης είναι ένας γαλάζιος κρύσταλλος που διευκολύνει την επικοινωνία. Είναι γνωστός για τις ισορροπηστικές δυνάμεις που διαθέτει και καθαρίζει τον εαυτό του από κάθε αρνητική ενέργεια.

Οι οψιανοί κρύσταλλοι είναι τέλειοι προστατευτικοί και γειωτικοί συντελεστές που έρχονται σε διάφορες ποικιλίες. Μας βοηθά να εγκαταλείψουμε τα μονοπάτια του παρελθόντος ή τις αρνητικές συνήθειες. Φέρνει την ευκαιρία για γαλήνη, διαύγεια και αλλαγή.

Η κιτρίνη είναι ένας όμορφος κίτρινος κρύσταλλος που βοηθά στην εκπλήρωση των στόχων σας. Προωθεί επίσης μία χαρούμενη στάση, έλκοντας προσωπική δύναμη και αφθονία. Η τοποθέτηση αυτού του κρύσταλλου στο γραφείο ή στο σπίτι σας θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις φυσικές ικανότητες του σώματός σας για ίαση.

Ο αμέθυστος λέγεται ότι βοηθά στην ίαση του αλκοολισμού, στις ψυχαναγκαστικές διαταραχές, και στους εθισμούς κάθε είδους. Ο αμέθυστος φέρνει ενέργειες σταθερότητας, γαλήνης, κουράγιου και εσωτερικής δύναμης. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει τον πόνο του πένθους, και για να προωθήσει την ευτυχία. Οργανικά ο αμέθυστος λέγεται ότι ιαίνει τα συμπτώματα στέρησης από κάθε είδους εθισμό, ότι βοηθά με τους πονοκεφάλους, την αϋπνία, την αρθρίτιδα, την ανακούφιση του πόνου, θέματα με το κυκλοφορικό σύστημα, προβλήματα με το ενδοκρινικό σύστημα, χρόνια κόπωση, ινομυαλγία, ανεπάρκειες του ανοσοποιητικού συστήματος και την γενική ίαση. Ο αμέθυστος συνδέεται με το μέτωπο με το τρίτο μάτι, και το ανώτερο τσάκρα.

Ο νεφρίτης είναι ένας ιαματικός κρύσταλλος για την καρδιά και τους νεφρούς. Επιπλέον, ποσφέρει και νοητική και συναισθηματική ισορροπία. Αυτός ο κρύσταλλος προωθεί την αποδοχή, φέρνει ενέργεια ηρεμίας και γαλήνης και μειώνει την κριτική για τους άλλους και για τον εαυτό μας.

Η χρήση των κρυστάλλων είναι ένας μοναδικός τρόπος για να ενισχύσετε την ικανότητά του σώματός σας να ιαίνει τον εαυτό του με φυσικό τρόπο. Για εκείνους που θέλουν να ιαθούν χωρίς φάρμακα και να εμποδίσουν τα αρνητικά αισθήματα στο σώμα (οργανικό και συναισθηματικό) οι κρύσταλλοι μπορούν να βοηθήσουν.

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

 

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

 

 

 

 

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα