Τα νέα μας

Covid-19: Ενημέρωση για Μέτρα Προστασίας & Online Επιλογές

Καθώς όλοι βιώνουμε πρωτοφανείς καταστάσεις – επαγγελματικά, κοινωνικά και προσωπικά – θεωρούμε απαραίτητο, τώρα που τα μέτρα καραντίνας απομακρύνονται, να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες χρήσιμες οδηγίες προφύλαξης, οι οποίες θα τηρηθούν στον χώρο μας. Θέλουμε να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για την υπομονή σας στην εφαρμογή των αυστηρών μέτρων προστασίας.

 

Με βάση την προστασία της δημόσιας υγείας και φυσικά την ασφάλεια των πελατών, των φίλων και των οικογενειών μας, καθώς και την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών μας, έχουμε αναπτύξει αυστηρότερα μέτρα από ό,τι τα υπάρχοντα εγκεκριμένα πρωτόκολλά.

 

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:

 

1) Απολύμανση χώρων και επιφανειών:

 

Όλες οι επιφάνειες των χώρων μας ψεκάζονται και απολυμαίνονται μετά από κάθε πελάτη. Επίσης όλες οι επιφάνειες περνιούνται με αποστειρωτή UV LIGHT. Για να περάσει ο επόμενος πελάτης, έχει παρέλθει τουλάχιστον μισή ώρα από την αποχώρηση του προηγούμενου και ανανεώνουμε τον αέρα του χώρου. Εάν φτάσετε νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού σας, θα σας ζητήσουμε να περιμένετε έξω μέχρι να τελειώσουμε με τον προηγούμενο πελάτη και τις διαδικασίες απολύμανσης.

 

2) Θα φοράμε μάσκα, γάντια και ποδονάρια μιας χρήσης.

 

3) Σας προσφέρουμε μάσκες, γάντια και ποδονάρια μιας χρήσης.

 

Ο κάθε πελάτης θα τα φοράει στην πόρτα εισόδου και θα λαμβάνει καθοδήγηση στη σωστή εφαρμογή αυτών. Η μάσκα θα πρέπει να καλύπτει την περιοχή πάνω από τη μύτη και δεν θα πρέπει να την αγγίζουμε με τα χέρια μας ακόμα κι αν φοράμε γάντια.

 

4) Καθαρισμός χεριών:

 

Κατά την είσοδό σας, θα σας δοθούν αμέσως ποδονάρια. Έπειτα θα καθαρίζετε τα χέρια σας με αντισηπτικό τζελ. Θα φορέσετε τη μάσκα. Η είσοδος στην τουαλέτα θα είναι υποχρεωτική για το πλύσιμο των χεριών. Το πλύσιμο να διαρκεί τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα. Το σκούπισμα χεριών να γίνεται με χαρτοπετσέτες ώστε έπειτα να πετιούνται. Στην τουαλέτα παρέχονται γάντια και επιπλέον αντισηπτικό τζελ. Με το να φοράμε τα γάντια, τις μάσκες και τα ποδονάρια, εμείς αλλά και όλοι οι πελάτες μας, μειώνεται δραματικά η πιθανότητα μετάδοσης του ιού.

 

5) Συνεδρίες με κατάλληλα μέτρα απόστασης και προσωπικής υγιεινής για κάθε πελάτη.

 

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε προτεραιότητα σε άτομα που οι συνεδρίες τους είναι περισσότερο επείγουσες. Δεχόμαστε έναν πελάτη κάθε φορά, οπότε δεν θα συμπέσετε με κάποιον άλλον. Η καρέκλα εξέτασης είναι με προστατευτικό χαρτί μιας χρήσης από το κεφάλι έως τα πόδια.

 

6) Συνοδεία:

 

Για λόγους ασφαλείας επιτρέπεται μόνο ένας συνοδός μέσα στο γραφείο ή έξω στην υποδοχή κατά την συνεδρία. Καταλαβαίνετε ότι αυτός ο λόγος βασίζεται στα έκτακτα μέτρα που πρέπει να λάβουμε σε αυτές τη δύσκολη περίοδο. Φυσικά, εάν κάποιος λόγω προβλημάτων κινητικότητας ή ειδικών περιστάσεων, πρέπει να συνοδεύεται από συγγενή ή φίλο που τους βοηθά, αυτά που αναφέρονται για τις προφυλάξεις των πελατών μας θα τηρηθούν επίσης για τον/την συνοδό που θα είναι στον χώρο μας.

 

7) Στο τέλος της συνεδρίας, οι πληρωμές με κάρτα ή με μετρητά θα αποστειρώνονται.

 

8) Κατά την έξοδο σας οι μάσκες, τα γάντια και τα ποδονάρια θα απορρίπτονται σωστά σε ξεχωριστό κάδο της εξόδου.

 

9) Τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να είναι κλειστά κατά την είσοδο σας και να βρίσκονται μέσα στη τσάντα σας ή θα μας τα αφήνετε στην υποδοχή.

 

10) Τήρηση της απόστασης 1,5 μέτρου

 

11) Είναι σημαντικό να μην ανταλλάσσουμε μεταξύ μας αντικείμενα (όπως στυλό, χαρτονομίσματα, κέρματα κλπ) αν δεν έχουν απολυμανθεί.

 

12) Να βήχετε ή να φτερνίζεστε στον αγκώνα σας ή σε χαρτομάντιλο, το οποίο θα πρέπει να πετιέται αμέσως σε κάδο απορριμμάτων.

 

13) Να μην βάζετε τα χέρια σας στο στόμα, στη μύτη ή στα μάτια σας.

 

14) Απαγορεύεται η κατανάλωση τροφών κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ή στον χώρο αναμονής.

 

15) Σε περίπτωση που κάποιος εμφανίσει πυρετό, βήχα ή δυσκολία στην αναπνοή, θα πρέπει να μας ενημερώσει άμεσα και να μείνει σπίτι μέχρι να νιώσει τελείως καλά. Έχει την επιλογή να κάνει θεραπεία από απόσταση μέσω Skype.

 

Παρακάτω αναφέρουμε τις επιλογές που έχει κάποιος ο οποίος δεν μπορεί να παρευρεθεί στον χώρο μας:

 

• Online Συμβουλευτική

 

Η Online Συμβουλευτική κατευθύνεται στην παροχή ολιστικών προτάσεων για τη βελτίωση της διατροφής, τη μείωση των τοξινών, την ενημέρωση για τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής, βότανα και τροφές που χρειάζεται ο κάθε οργανισμός -βάσει του ιατρικού ιστορικού συμπτωμάτων και τις μικροβιολογικές εξετάσεις- με στόχο τη βέλτιστη υγεία, το ιδανικό βάρος, ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα και καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

 

• Θεραπεία από απόσταση- Subspace Remote Healing

 

Η θεραπεία από απόσταση λειτουργεί σαν την ασύρματη τεχνολογία. Ένα παράδειγμα είναι το γκαράζ και το τηλεχειριστήριό του που λειτουργούν με ασύρματες μεθόδους. Το κινητό τηλέφωνο λειτουργεί σε ακόμη μεγαλύτερες αποστάσεις. Απλά πρέπει να υπάρχει αποστολέας και δέκτης. Στη περίπτωση της θεραπείας Subspace ο αποστολέας είναι η συσκευή EDUCTOR και ο δέκτης είναι ο άνθρωπος. Όταν ένα άτομο γεννιέται, έχει μια πολύ συγκεκριμένη ενέργεια, που το κάνει διακριτό και μοναδικό στον κβαντικό κόσμο. Η θεραπεία Subspace Remote Healing, είναι δυνατή με τη συγκατάθεσή του ατόμου και παρέχοντας τις εξής πληροφορίες στη συσκευή: πλήρες όνομα, ημερομηνία γέννησής, τόπος γέννησης και συχνότητα DNA, ώστε η συσκευή να μπορεί να εντοπίσει τον «δέκτη». Για αυτό τον λόγο μόνο όσοι έχουν πραγματοποιήσει έστω μια συνεδρία Κβαντικής Βιοανάδρασης από κοντά μπορούν να επιλέξουν αυτή τη μέθοδο. Η μέθοδος θεραπείας από απόσταση, στους επιστημονικούς κύκλους, είναι γνωστή ως non-local healing. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του ανθρώπινου σώματος, έχουν μετρηθεί και αποδειχθεί ότι εκτείνονται πέρα από τα όρια του ανθρώπινου σώματος. Δεν υπάρχει γνωστό όριο απόστασης που διανύεται από αυτές τις μετρούμενες ενεργειακές δυνάμεις.

 

→ Για την πληρέστερη κατανόηση της θεραπείας από απόσταση, μπορείτε να μας ζητήσετε ένα εγχειρίδιο που έχουμε δημιουργήσει το οποίο εξηγεί με περισσότερη λεπτομέρεια τι είναι και πώς λειτουργεί.

 

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι η ασφάλειά και η προστασία σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Πιστεύουμε ότι με την εμπειρία μας και τα προστατευτικά μέτρα που θα λάβουμε, θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Επιστροφή σε όλα τα νέα