Τα νέα μας

Οι Εγγραφές για το Συνέδριο Άρχισαν!

Τώρα είναι η ώρα για να εγγραφείτε και να συμμετάσχετε μαζί μας σε ένα αξιόλογο Συνέδριο... οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες!

 

Πλάνο Πληρωμής

Θέλετε να αρχίσετε από τώρα να αποταμιεύετε χρήματα σε μηνιαία βάση για να τα χρησιμοποιήσετε για το Συνεδριακό Πακέτο σας; Αν θέλετε παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπεύθυνh Εγγραφών Merle Mason στο merle@cqmhome.com ή Skype: merle.mason1

Η Merle θα χαρεί να σας βοηθήσει να συμπεριληφθείτε σε ένα πλάνο πληρωμής αμέσως μετά την τελική σας καταβολή ή πριν από τις 29 Φεβρουαρίου 2012.

Το Συνέδριο πλησιάζει και όπως έχετε όλοι μάθει ως τώρα, θα έρθει ο Gregg Braden! Ο Κος Braden μόλις έχει εκδόσει το νέο του βιβλίο "Deep Truth", τί υπέροχη στιγμή για να δούμε τον Gregg Braden!

Στο φετινό Συνέδριο έχουμε πολλούς ταλαντούχους ομιλητές, δείτε τους όλους και σχεδιάστε να βυθιστείτε στην εμπειρία και την δημιουργικότητά τους!

Αλλά μην αφήνετε εμένα να σας τα πω, δείτε μόνοι σας:

www.cqmhome.com ή κάντε κλικ εδώ!

Ελάτε στο Συνέδριο 11 και πάρτε μέρος στην μαγεία!

Ο Braden θα φιλοξενήσει ένα ειδικό αποκλειστικό εργαστήριο στο Συνέδριο, εγγραφείτε σήμερα καθώς οι θέσεις καταλαμβάνονται γρήγορα.

Μετά από την φανταστική παρουσίαση από τον Adam Mandel που συζήτησε τις απίστευτα επιτυχημένες εμπειρίες των TQA ομάδων δουλεύοντας με 40 Κινέζους Αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων και βλέποντάς τους με 38 ΧΡΥΣΑ μετάλλια – έχουμε τώρα οργανώσει ένα πρόγραμμα με το οποίο αν έχετε κάποιον υπεύθυνο από τον χώρο του αθλητισμού (έναν αθλητή, μία ομάδα, έναν επαγγελματία αθλητή, κτλ) ο Adam και/ή ο Jeff Sutton είναι πρόθυμοι να κάνουν αυτή την θαυμάσια παρουσίαση και να εντυπωσιάσουν τους υπεύθυνους, με την επίδραση που προσθέτει το INDIGO στο προπονητικό τους πρόγραμμα και να το έχουν πραγματικά (για μία ελάχιστη εισφορά σε σύγκριση με τον χρόνο των παιχτών πελατών τους που θα το χρησιμοποιήσουν)! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Jeff Sutton στο <jeff@medabolic.ca> ή με τον Adam M στο <dr_adamhealth@yahoo.com> .  Πολλές ευχαριστίες και στους δύο για αυτό το δώρο και τις υπηρεσίες!

Μεγάλη έμφαση δίνεται στις Κοινωνικές Υπηρεσίες όπως μάθαμε από τους Fabian Lopez και Mario Dominguez για τα Προγράμματα Αλτρουισμού INDIGO που βρίσκονται αυτή την στιγμή σε εξέλιξη στο Μεξικό!  Εμπνευσμένη από τις δικές τους προσπάθειες η TQA λάνσαρε ένα νέο πεδίο υποστηρικτικών προγραμμάτων ευρέων κοινωνικών υπηρεσιών και δημοσίων σχέσεων που ονομάζεται INDIGO C.A.R.E.S. Community Assistance Remedying the Effects of Stress –Η Κοινότητα Βοηθά στην Αποκατάσταση και οι Επιπτώσεις του Στρες. (διαβάστε σχετικά εδώ!) – ελπίζουμε όλοι να συμμετάσχετε και να επωφεληθείτε από αυτό!


Συνημμένα βρίσκεται μία περιγραφή του INDIGO C.A.R.E.S.

 

Μία παρουσίαση PowerPoint με τίτλο Ασθενο - Κεντρική Φροντίδα παρουσιάστηκε για να βοηθήσει τους θεραπευτές μας να εξηγήσουν σε επαγγελματίες από τον χώρο της υγείας πώς η ενσωμάτωση του INDIGO στην πρακτική τους μπορεί να τους βοηθήσει να ανταποκριθούν στις εθνικές κατευθυντήριες γραμμές για τις νέες πρωτοβουλίες φροντίδας με κέντρο τον ασθενή, να βοηθήσουν τους πελάτες τους να έχουν καλύτερα αποτελέσματα και να νιώσουν πιο χειραφετημένοι συμμετέχοντας στην δική τους φροντίδα, να κερδίσουν φροντίδα υγείας και χρήματα, ΚΑΙ να φέρουν επιπλέον άφθονα εισοδήματα στην πρακτική τους. Δείτε το στην ιστοσελίδα μας, στην κατηγορία ευκαιρίες μάρκετινγκ. Σας ενθαρρύνουμε να κάνετε αυτή την παρουσίαση στον οικογενειακό γιατρό σας και να δείτε τί θα συμβεί στην πρακτική σας! (δείτε στο 7 παρακάτω για όνομα χρήστη και κωδικό).

Η Vivian Madison Mahoney έκανε μία εξαιρετική παρουσίαση σχετικά με την οικοδόμηση της πρακτικής σας μέσα από την δουλειά σας με τους προτεινόμενους γιατρούς και ένα επιπλέον σεμινάριο για την ασφαλιστική τιμολόγηση στην ιδιωτική σας πρακτική. Οι θεραπευτές βρήκαν αυτές τις πληροφορίες ανεκτίμητες – και η Vivian προσφέρθηκε να πραγματοποιεί τέτοια εργαστήρια για το πεδίο μας όποτε υπάρχει επαρκές ενδιαφέρον. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί της στο vivianmadison <VivianMadison@aol.com>

 

Η Βιο-Ανάδραση στο Ινστιτούτο Έρευνας του Καρκίνου του Σαν Ντιέγκο

Susan (Suzie) Lemmons, C.B.S., L.S.H.

Για περίπου τέσσερα χρόνια η Suzie υπήρξε εθελόντρια στο Ινστιτούτο Έρευνας του Καρκίνου του Σαν Ντιέγκο. Χρησιμοποιεί μία ιατρική συσκευή Βιο-Ανάδρασης. Η συσκευή βοηθά στην ανακούφιση των συνεπειών της χημειοβιο-ανάδρασης και του νοητικού στρες για ασθενείς με καρκίνο.

Είναι μέρος του προγράμματός τους ολοκληρωτικής ιατρικής που συνδυάζει πρακτικές συμπληρωματικής ιατρικής με την μοντέρνα ιατρική.

Σήμερα, χιλιάδες πρωτοπόροι γιατροί, ιατρικοί ερευνητές και επιστήμονες παγκοσμίως ερευνούν την Βιο-Ανάδραση ως ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα στις παραδοσιακές μεθόδους βιο-ανάδρασης. Το Εθνική Έρευνα με Συνεντεύξεις για την Υγεία (NHIS) δείχνει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιούν Συμπληρωματική και Εναλλακτική Ιατρική (ΣΕΙ) ως μέρος της βιο-ανάδρασης τους στην μάχη κατά του καρκίνου. Σύμφωνα με τον NHIS, περίπου το 40 τοις εκατό όσων επέζησαν του καρκίνου χρησιμοποίησε ΣΕΙ στην βιο-ανάδραση του.

Το Ινστιτούτο Έρευνας του Καρκίνου του Σαν Ντιέγκο συνιδρύθηκε από τους Dr. Mark J. Adler και Dr. Daniel Vicario το 1998 μετά από πολλά χρόνια αναζήτησης καλύτερων τρόπων για να βοηθηθούν άνθρωποι με καρκίνο. Το Κέντρο Καρκίνου του Σαν Ντιέγκο πιστεύει στην πολυεπιστημονική προσέγγιση της ευεξίας διδάσκοντας τους ασθενείς με καρκίνο να χρησιμοποιούν την δική τους εσωτερική δύναμη, το πνεύμα ή την ενέργεια για να δημιουργήσουν αλλαγές στο οργανικό σώμα, στους ιστούς και στα κύτταρα.

"Πιστεύω ότι στο κοντινό μέλλον θα αφομοιώσουμε τα καλύτερα της Ιατρικής, της Επιστήμης και της Τεχνολογίας με τα καλύτερα της Φύσης και της Τέχνης της Ίασης. Θα υποστηρίζουμε τις πεποιθήσεις, τις προθέσεις, την διαίσθηση των ανθρώπων, και θα υπενθυμίζουμε στους ασθενείς τις εσωτερικές ιαματικές μας τάσεις και την δύναμη του Ανθρώπινου Πνεύματος για να προωθήσουμε την ευεξία, ακόμα και όταν δεν υπάρχει γνωστή ιατρική βιο-ανάδραση. Έχουμε Ολοκληρωτικά Προγράμματα διαθέσιμα στους ασθενείς γιατί πιστεύουμε ακράδαντα στην αποτελεσματικότητά τους. Αυτές οι προσεγγίσεις όχι μόνο κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν καλύτερα και να βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους, αλλά μπορούν επίσης να επιδράσουν στην ανταπόκρισή τους στην ιατρική βιο-ανάδραση και πολύ πιθανά να βελτιώσουν την πρόγνωσή τους. Οφείλουμε να το δείξουμε αυτό προκειμένου να διαδόσουμε τα πλεονεκτήματα της ολοκληρωτικής ιατρικής σε ολόκληρη την κοινωνία".

Dr. Daniel Vacari

 

Περισσότερα για τη Βιο-Ανάδραση

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ικανότητες του Συστήματος Βιο-Ανάδρασης είναι η παροχή ενόραση για τις νοητικές και συναισθηματικές καταστάσεις. Πολύ συγκεκριμένο συναισθηματικό στρες και ιστορικές πληροφορίες μπορούν να αποκαλυφθούν με υπερβολική ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Η συζήτηση του σχετικού συναισθηματικού στρες βοηθά τους ασθενείς με καρκίνο να επιβεβαιώσουν τα συναισθήματά τους και τους βοηθά να κατανοήσουν συνειδητά την επίδραση που έχουν οι συναισθηματικοί παράγοντες στην ίασή τους.

Η ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν ανησυχίες σχετικά με την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους γιατρούς, τα οικονομικά, τις σχέσεις και άλλα γεγονότα στην ζωή τους έχει βαθιά επίδραση στην καταπολέμηση των ασθενειών όλων των τύπων. Αυτή η ικανότητα χρησιμεύει σαν ένα τέλειο συμπλήρωμα για ψυχολογική, νοητική και συμπεριφορική εκπαίδευση ώστε κάθε άτομο να βοηθήσει στην ίδια του την ίαση.

Η Suzie είχε ποικιλία αποτελεσμάτων, και στο Ινστιτούτο Έρευνας του Καρκίνου του Σαν Ντιέγκο και στην ιδιωτική της πρακτική. Εδώ υπάρχουν κάποια παραδείγματα των αποτελεσμάτων των συνεδριών Βιο-Ανάδρασης:

 

Γεια σου Suzie:

Πάντα απολαμβάνω να σε επισκέπτομαι. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Καταλαβαίνω ότι πραγματικά έχω κάποια αλλεργική αντίδραση σε κάτι. Έχεις πολύ ευαίσθητο εξοπλισμό και πιστεύω ότι βοηθά εμένα και τους άλλους. Ευχαριστώ και πάλι.

Ευλογία                                   GB από το SDCRI

Ευχαριστώ για αυτό που έκανες για μένα. Μάντεψε! Άρχισα να νιώθω καλύτερα την αμέσως επόμενη μέρα. ΟΥΑΟΥ. Είναι η πρώτη φορά μετά από την διάγνωσή του που είπε ότι νιώθει "υπέροχα". Τί έκανες; Δώσε και σε μένα. Ελπίζω να σε δω την επόμενη Τετάρτη. Είμαι εντελώς ενθουσιασμένη με το "βίο" σου.   RP από το SDCRI

 

Γεια Suzie!

Πραγματικά απόλαυσα την συνεδρία μας και μπόρεσα πραγματικά να νιώσω την διαφορά, ειδικά κατά την διάρκεια του μαθήματός μου απόψε. Σε ευχαριστώ! FG από το SDCRI

BD από το ιδιωτικό ιατρείο

Η ίαση θα έπρεπε να γίνεται απαλά, ήπια και με γαλήνη και ηρεμία.

Αφήστε την ίαση να πραματοποιηθεί με άνεση και χάρη.

Επιστροφή σε όλα τα νέα