Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Αϋπνία

Η αϋπνία που προέρχεται από το στρες, κλινικά γνωστή ως παροδική αϋπνία είναι ο πιο κοινός τύπος αϋπνίας. Ένα εκτιμώμενο ένα τρίτο του πληθυσμού θα υποφέρει από αϋπνία σε κάποιο στάδιο της ζωής τους. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι οι περισσότεροι ενήλικες χρειάζονται 6-10 ώρες ύπνου κάθε βράδυ. Τα ακόλουθα στατιστικά τονίζουν την σύνδεση μεταξύ στρες, αϋπνίας και πώς μπορεί να βοηθήσει το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale.

Σε μία πρόσφατη έρευνα, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) των ΗΠΑ βρήκε ότι περίπου 70 εκατομμύρια Αμερικανοί θα μπορούσαν να υποφέρουν από χρόνιες διαταραχές ύπνου και αϋπνίας. Σε αυτή την ίδια μελέτη, το CDC ανακάλυψε επίσης ότι οι άνθρωποι χωρίς απολυτήριο λυκείου απολάμβαναν περισσότερο τις συνήθειες ύπνου από τους ανθρώπους με πανεπιστημιακό πτυχίο. Οι ερευνητές για την αϋπνία πιστεύουν ότι υπάρχει ευθεία σχέση μεταξύ του στρες στον χώρο εργασίας και της παροδικής αϋπνίας· γεγονός που εξηγεί τα παραπάνω στατιστικά.

Η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες, περιλαμβανομένων των: στέρηση ύπνου REM, απώλεια επαφής με την πραγματικότητα, προβλήματα πέψης, υψηλή χοληστερόλη, παχυσαρκία, μυϊκούς πόνους, πονοκεφάλους και κατάθλιψη.

Η πρόσληψη μη επαρκούς ποσότητας ύπνου είναι θέμα ασφάλειας. Η στέρηση ύπνου είναι υπέυθυνη για περίπου 100,000 αυτοκινητιστικά ατυχήματα και 1,500 δυστυχήματα κάθε χρόνο. Η στέρηση ύπνου έχει επίσης αναφερθεί ως αιτία για καταστροφές όπως το Τσέρνομπιλ, το Νησί Three Mile, και η διαρροή πετρελαίου του Exxon Valdez.

Το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale λειτουργεί σε τρία επίπεδα: ανεπαίσθητα μικρο-φορτία ενέργειας και δονήσεις χαλαρώνουν το οργανικό σώμα, κατευθυνόμενος οραματισμός και ενόραση βελτιώνουν την διάθεση, και ειδικά ενορχηστρωμένα μουσικά θέματα που ακούγονται σε τόνους σολφέζ φέρνουν τον νου σε κατάσταση βαθιάς γαλήνης, συγκέντρωσης και χαλάρωσης.

Το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale επιτρέπει στον ακροατή να ξεφύγει σε μία σφαίρα βαθιάς χαλάρωσης. Η βαθιές ανάσες και η αποβολή των στρεσογόνων επέτρεψε σε πολλούς χρήστες στο παρελθόν να αποκοιμηθούν στην διάρκεια των 30 – 60 λεπτών των συνεδριών αναζωογόνησης. Σε μία ομάδα μελέτης 100 ατόμων, το 81 τοις εκατό των συμμετεχόντων ανέφερε ότι αποκοιμήθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίας Eternale. Από αυτό το 81 τοις εκατό, 65 συμμετέχοντες αποκοιμήθηκαν μετά από τα πρώτα πέντε λεπτά και παρέμειναν σε κατάσταση ύπνου ως την ολοκλήρωση της συνεδρίας.

Ακόμα και αν δεν επιτευχθεί ύπνος κατά την διάρκεια της συνεδρίας Eternale, οι συμμετέχοντες μπορούν να πάρουν μέρος στα ενδιάμεσα στοιχεία που παρέχει το Eternale. Το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale επιτρέπει στον χρήστη να βρεθεί σε μία βαθιά κατάσταση διαλογισμού. Σε μία πρόσφατη μελέτη, που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, αποκαλύφθηκαν οι θετικές επιδράσεις του διαλογισμού. Ακολουθώντας διάφορα τεστ, οι ερευνητές βρήκαν ότι ο διαλογισμός ήταν πιο αποτελεσματικός για την αποκατάσταση της ενέργειας/διαύγειας των σωμάτων από ότι αν έπεφταν για ύπνο. Άτομα που συμμετείχαν σε αυτή την μελέτη ανέφεραν “Ότι ο διαλογισμός αποκαθιστά την ενέργεια και ότι όταν εφαρμόζεται τακτικά είναι απαραίτητος λιγότερος ύπνος”. Η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου βρήκε επίσης ότι “ο διαλογισμός στην πραγματικότητα αυξάνει το πάχος του εγκεφαλικού φλοιού σε περιοχές που άπτονται της προσοχής και της διαδικασίας αίσθησης, όπως ο προμετωπιαίος λωβός και η δεξιά εμπρόσθια νησίδα”.

Μέσω των κυμάτων θήτα και των τόνων σολφέζ, το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale επιτρέπει ακόμα και σε έναν άπειρο ακροατή να επιτύχει βαθιά κατάσταση διαλογισμού. Ξεκουραστείτε με το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale και μην ξαναμετρήσετε προβατάκια.

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

 

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

 

 

 

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα